marți, 23 aprilie, 2024

Simona Halep, inainte de meciul care o poate face sa piarda locul 4 mondial: Loveste un pic imprevizibil si cu foarte multa putere

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep și-a aflat adversara din turul 3 de la Cincinnati. Campioana de la Wimbledon o va întâlni pe Madison Keys (24 de ani), potrivit digisport.ro.

Sportiva din Statele Unite a învins-o pe Daria Kasatkina, în runda a doua, cu 6-4, 6-1, și o va întâlni pentru a șaptea oară în carieră pe românca de 27 de ani.

Simona domină autoritar la capitolul ”directe”, acolo unde conduce cu 5-1. Cele două s-au întâlnit ultima oară, însă, în 2016, la Turneul Campionilor, iar Simona s-a impus cu 6-2, 6-4.

Ce spune Simona despre meciul cu Madison Keys

Simona a analizat duelul din turul 3 al competiției de la Ohio și a dezvăluit care sunt atuurile sportivei de pe locul 18 WTA, care și-a trecut deja un titlu în palmares în 2019 (Charleston).

”Știu că toate meciurile au fost foarte grele și foarte strânse. Servește foarte bine, ceea ce nu e ușor pentru mine. Lovește un pic imprevizibil și cu foarte multă putere.

Faptul că am câștigat de atâtea ori împotriva ei îmi dă încredere și cel mai important lucru e să fiu puternică pe picioare”, a spus Halep, în exclusivitate pentru corespondentul Digi Sport, Gabriel Morariu.

Singura care o poate face pe Simona Halep să piardă locul 4 WTA este Elina Svitolina (locul 7 WTA). Astfel, pentru ca Halep să piardă locul 4 WTA, Svitolina trebuie să ajungă până cel puţin în finală.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img