marți, 19 martie, 2024

Simona Halep, marturisire in prima declaratie dupa victoria cu Bouchard: ‘Toata lumea poate vedea asta’

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep a declarat că este un pic obosită după ce a jucat în Cupa Federaţiei şi după ce a atins finala turneului de la Doha, săptămâna trecută.

"Este frumos să mă întorc aici, mă simt bine şi am amintiri extraordinare. Vin de fiecare dată cu plăcere şi cred că azi am jucat un tenis bun, am câştigat, aşa că sunt fericită că am trecut mai departe. Sunt un pic obosită şi toată lumea poate vedea asta. Am avut atât de multe meciuri grele, după FedCup şi cred că este greu din punct de vedere psihic. Vreau doar să rămân concentrată pentru fiecare minge şi să dau totul. Nu am mult, dar a fost suficient ca să câştig. Le mulţumesc tuturor fanilor români şi celorlalţi, bineînţeles, e un sentiment plăcut să am o aşa susţinere oriunde merg şi, da, mă simt ca acasă. Şi la Ostrava a fost extraordinar şi vreau să le mulţumesc tuturor românilor că au venit şi au călătorit ca să ne susţină. Cred că ea (n.r. – Bouchard) a jucat mai bine ca în urmă cu câţiva ani, cred că e pe calea cea bună, sunt sigură că poate evolua bine din nou. A fost în Top 10 şi cunoaşte sentimentul şi sunt sigură că dacă va munci din greu va reveni", a declarat Halep, la interviul de pe teren, potrivit news.ro.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, marţi, cu scorul de 7-6 (4), 6-4, pe jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard, locul 79 WTA, beneficiară a unui wild card, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Aceasta a fost victoria cu numărul 200 a Simonei Halep pe suprafeţele rapide (98 de înfrângeri).

În faza următoare, Halep va evolua cu ucraineanca Lesia Ţurenko, locul 23 WTA, sau cu chinezoaica Lin Zhu, locul 107 WTA, venită din calificări.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img