vineri, 19 aprilie, 2024

Simona Halep, mesaj crunt dupa ce a fost infranta de Carolina Wozniacki: “Am facut prea multe greseli…”

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep, liderul WTA, pune pe seama numeroaselor greseli nefortate esecul contra danezei Carolinei Wozniacki, scor 0-6, 2-6.

“Cred ca a fost una din zilele mele proaste. Am facut prea multe greseli si ea nu a ratat. Am ratat prea multe lovituri ca sa castig un meci. In setul 2 am simtit ca pot reveni, dar era prea tarziu. Nu am simtit mingea si am simtit terenul putin lent. Eu m-am simtit mai greoaie pe teren si totul mai lent. Caroline a jucat bine, dar eu am ratat prea mult. Daca puteam tine mingea in teren ar fi fost mult mai bine. Poate nu am incercat suficient pentru a tine mingea pe teren, am incercat, m-am luptat, nu am renuntat, dar nu am simtit mingea”, a spus Halep in conferinta de presa de dupa meci.

Romanca sustine ca nu are presiune in privinta calificarii in semifinale la Singapore: “Nu ma gandesc la calificare, ci la a juca mai bine decat azi, categoric. Ma gandesc doar sa uit de ce a fost si sa joc mai bine data viitoare. Am servit destul de bine, am returnat ok, insa in timpul punctelor am ratat prea mult. Data viitoare va trebui sa ma calmez, sa tin mingea in joc si sa o fac pe adversara sa alerge”.

In meciul decisiv pentru calificarea in penultimul act, Simona Halep o va intalni, vineri, pe Elina Svitolina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img