joi, 18 aprilie, 2024

Simona Halep, momente de PANICA: “Simteam ca nu am aer. Eram alba la fata”

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep (25 de ani), locul 2 WTA, a trecut prin momente de cosmar in timp ce se deplasa de la Toronto la Cincinnati. La initiativa antrenorului Darren Cahill, campioana noastra a fost de acord sa se deplaseze cu un avion particular, dar experienta s-a dovedit una horror. Constanteanca a avut parte de un atac de panica.
“Darren mi-a spus ca e complicat sa luam o cursa normala si m-a intrebat daca mi-ar placea un avion privat. Am spus ok, era pentru prima oara in viata mea. El a aranjat totul. Am ajuns acolo cu 5 minute inainte, totul era in regula, niciun control, nimic, dar prima oara cand am vazut avionul am fost speriata. Mi-a spus sa ma calmez, ca totul va fi bine”, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, Simona Halep.

Pana la urma, avionul care o transporta pe Super-Simo s-a oprit in Buffalo, iar sportiva din Constanta a continuat deplasarea cu un autoturism: “A trebuit sa oprim in Buffalo si am spus ca e suficient. Nu voi mai merge in acel avion. Am luat o masina si am facut 6 ore. Simteam ca nu am aer. Eram alba la fata, rece si am spus ca e prea mult pentru mine. Baietii – preparatorul fizic si partenerul de antrenament – au venit aici cu avionul privat. Eu am venit cu Darren. Saracul Darren! Imi pare rau pentru el, dar a fost amuzant si relaxant pentru mine. Eu am condus doua ore, iar el, patru. Privelistea a fost frumoasa si a fost liniste. Era in regula. Avionul se misca prea mult. Eram in siguranta pe pamant. Niciodata nu voi mai zbura cu un avion atat de mic”.

Sursa: spynews.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img