vineri, 19 aprilie, 2024

SIMONA HALEP: Nu mi-am gasit ritmul, nu am simtit jocul

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep a tras concluziile dupa sezonul competitional 2015, pe care l-a recent la Singapore, in faza grupelor Turneului Campioanelor. Intr-un interviu pentru siteul WTA, Simona Halep a spus ca vrea sa schimbe multe pentru anul viitor.

Simona Halep a fost eliminata in faza grupelor de la Turneul Campioanelor, dar s-a declarat totusi multumita de performantele din 2015.

“A fost totusi un an bun, cu urcusuri si coborasuri, dar a fost ok. Am inceput anul foarte bine, cu Indian Wells si Dubai, a fost un mod bun de a incepe. Pe zgura nu am jucat cel mai bun tenis al meu, nu mi-am gasit ritmul. Pot spune ca nu am simtit jocul. Am avut si presiune de anul trecut, pentru ca am avut multe puncte de aparat”, a spus Simona Halep, pentru site-ul WTA.

Simona a dezvaluit si ce planuri are pentru 2016. “Vreau sa fiu mai buna anul viitor, am multe lucruri de imbunatatit, trebie sa alerg mai mult. Trebuie sa fiu sanatoasa in primul rand, apoi sa ma antrenez din greu. Vreau sa fiu mai buna, vreau sa fac mai bine anul viitor”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep va incheia anul pe locul 2 in clasamentul WTA, cu o pozitie mai sus decat aceeasi perioada a anului trecut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img