joi, 28 martie, 2024

Simona Halep si Irina Begu joaca astazi pentru un loc in sferturi la Roland Garros

Distribuie:

Publicat:

Favorita numarul 6 la Roland Garros, Simona Halep o va intalni in optimile de finala pe Samantha Stosur din Australia. Meciul dintre Halep si Stosur va incheia ziua de duminica pe arena centrala, Philippe-Chatrier.

“A fost un meci foarte greu (n.r. cu Osaka) si sunt foarte fericita ca am reusit sa castig. Anul trecut sau in urma cu doi ani, as fi pierdut acest meci pentru ca nu e deloc sa castigi aceste partide echilibrate. Am luptat pana in ultima clipa si sunt foarte fericita de modul in care am jucat.  Ma simt mult mai bine decat ieri, nu simt presiunea, poate sunt putin incordata cand ies pe teren dar ma simt bine. Este turul patru si nu am nimic de pierdut. Sunt pentru a doua oara in turul 4 aici, la Openul Francez, asa ca este un rezultat bun. Trebuie doar sa cred ca pot continua in turneu si doar sa joc meciul. Stiu ca o sa fie foarte dificil impotriva lui Sam, dar sunt aici ca sa joc si imi voi da toata silinta sa castig”, a declarat Simona Halep, intr-o conferinta de presa, potrivit ProSport.

Partida Simonei Halep se va disputa dupa jocurile Svetlana Kuznetsova – Garbine Muguruza, Viktor Troicki – Stan Wawrinka si Kei Nishikori – Richard Gasquet.

Irina Begu, favorita cu numarul 25 la castigarea turneului, o va intalni pe Shelby Rogers din Statele Unite. Begu-Rogers este a doua partida de pe arena Suzanne-Lenglen.

In turul 3 la dublu masculin, Florin Mergea si Rohan Bopanna, favoriti numarul 6, vor juca in primul meci al zilei, de la ora 12:00, pe terenul 2, cu Brian Baker (Statele Unite) si Marcus Daniell (Noua Zeelanda).

Duminica vor incepe si turneele de juniori. Romania este reprezentata la Roland Garros de Ioana Minca, Oana Gavrila si Georgia Craciun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img