joi, 28 martie, 2024

Simona Halep va primi „Crucea Sf. Andrei” pentru mireni, din partea Arhiepiscopiei Tomisului

Distribuie:

Publicat:

Sportiva Simona Halep va primi, marti, distinctia eparhiala a Arhiepiscopiei Tomisului pentru mireni, „Crucea Sf. Andrei (a Dobrogei), din partea IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Potrivit unui comunicat al Arhiepiscopiei Tomisului, Simona Halep primeste distinctia la Catedrala Arhiepiscopala „Sf. Ap. Petru si Pavel”.

„Gestul este menit sa puna in valoare personalitatea exceptionala a tinerei sportive constantene si sa rasplateasca modelul de daruire si credinta pe care Simona Halep il aduce in atentia publicului, prin performante deosebita in lumea sportului. Sf. Ap. Pavel, in prima sa Epistola catre Corinteni, aseamana viata crestinului cu viata unui sportiv care se straduieste, prin disciplina si efort, sa dobandeasca cununa victoriei”, se arata in comunicatul citat.

Simona Halep a devenit, luni, Ambasador al Universitatii „Ovidius” din Constanta (UOC), fiind primul titlu de acest fel pe care institutia il decerneaza unui sportiv roman. Halep a spus ca distinctia este speciala si diferita.

De asemena, Numarul 1 mondial in tenisul feminin va deveni Doctor Honorius Causa al Universitatii de Vest din Timisoara, in cadrul unui eveniment programat pe 23 noiembrie.
Simona Halep, lider al doilea an consecutiv

Simona Halep va incheia anul acesta pe primul loc WTA si a primit un Porsche 718 Boxster GTS din partea organizatorilor Turneului Campioanelor 2018. Dar, din nefericire, Simona nu va putea sa-l conduca pe strazile din Romania.Simona Halep are contract cu AMG si se plimba cu un GT senzational, lucru care o impiedica sa foloseasca cadoul organizatorilor de la Singapore, sustine sport.ro. Pretul pentru unui astfel de model variaza intre 80.000 si 95.000 de dolari. Autoturismul e dotat cu un motor de 2.5 litri, cu 365 de CP si atinge 100 km/h in doar 4.3 secunde.

Simona Halep (27 de ani) a fost nevoita sa intre mai repede in vacanta pe acest final de an din cauza accidentarii suferita la spate, hernie de disc. ”Faptul ca am fost atat de constanta ma bucura si, de asemenea, faptul ca desi am avut infrangeri dure, nu am renuntat si nu m-au doborat. Nu am dat inapoi, pentru ca am o echipa buna si sunt foarte pozitivi. Ma lauda cand fac meciuri bune, dar imi spun si cand joc rau”, a spus Simona Halep, intr-un interviu acordat celor de la treizecizero.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img