News Flash:

Simona POLAK a fost demisa! Presedintele CJAS Vaslui a plecat acasa

3 Octombrie 2015
2482 Vizualizari | 1 Comentarii
Liderul vasluian PNL, Simona POLAK, a fost inlaturata din conducerea Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Vaslui. Potrivit acesteia, in situatia ei mai sunt si alti presedinti de case judetene din intreaga Romanie, toate acestea, in urma unor modificari legislative.

.”Au fost mdificati indicatorii de performanta pe care trebuie sa-i indeplineasca un presedinte, iar un ordin al presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate prevede ca daca acesti indicatori sunt schimbati in proportie de peste 50 la suta, contractele de management inceteaza”, explica Simona Polak.

Practic, penelista SIMONA POLAK, a fost demisa peste noapte, ordinul nr 799 al presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate a fost deja publicat in Monitorul oficial.

De reamintit este faptul ca Polak a fost pusa in functie pe vremea defunctei USL, iar dupa ce PSD s-a rupt de PNL, ea a fost mentinuta in fruntea casei. Ca si pana acum, dupa demitere, CJAS Vaslui va fi condusa de un interimar dupa care, se va sustine iar concurs, mai mult de forma, politicul fiind factorul decisiv in inscaunarea urmatorului sef la CAS Vaslui. Locul Simonei Polak va fi luat cel mai probabil pe perioada interimatului de Mihaela Chitariu.

Pana in momentul de fata doua nume sunt vehiculate pentru a prelua functia de sef al CJAS Vaslui. PSD vrea sa dea institutia fie pe mana liderului de sindicat de la Spitalul de Urgenta, Daniela Clatinici, o apropiata a celor din conducerea PSD, fie fostului sef al Garzii de Mediu Vaslui, Carmen Boghita Radulescu.

simona polak
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Nicu  | #3635
Completează-ți veniturile lucrând acasă! Ai nevoie de un calculator și cunoștințe minime PC, curaj, ambiție, răbdare, încredere, perseverență și atenție la detalii. Nu este necesară experiența. Instruirea se face gratuit, prin mail. Plata câștigurilor realizate este garantată prin contract legal de comision. Pentru informații suplimentare solicitați acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre trimițând un mesaj cu textul INFO la adresa de email: nicufarcas@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0816 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013766 (s)