marți, 19 martie, 2024

Simona Sensual s-a casatorit in secret si a facut primele declaratii despre eveniment

Distribuie:

Publicat:

Simona Sensual a aparut tot mai rar in ultima vreme, in cadrul emisiunilor tv, concentrandu-si atentia pe alte activitati. De data asta, a venit cu o surpriza de proportii. S-a casatorit si este mai fericita ca niciodata.

„Vreau altceva, fiecare an trebuie sa fie o evolutie, alt pas, alta treapta. Eu consider ca am ce vreau. Am bussinessul pe care il am, am o liniste sufleteasca pe care in trecut nu o aveam. Am, am un barbat. Exista, da. Fii atent ce-mi faci tu mie. Eu am scos special verigheta. (Deci esti casatorita?) Nu stiu, nu vreau sa spun mai multe. Nu s-a intamplat acum, mai de mult timp. A fost o chimie. Ne cunosteam de foarte multi ani, prietenie, ne plangem problemele unul altuia si din asta s-a infiripat o iubire”, a spus Simona Sensual la Antena Stars.

In urma cu ani, Simona Sensual era cunoscuta pentru aparitiile sale incendiare, dar si pentru relatia tumultuoasa, presarata cu scandaluri, pe care a avut-o cu interlopul Nicu Maharu. Acum, Simona Sensual, pe numele sau real Simona Suhoi, a trecut-o printr-o transformare neasteptata. Starleta a facut schimbari majore in viata sa.
„Eu cred ca toata lumea se naste cu credinta… La randul meu si eu am avut o curiozitate sa vad care este diferenta dintre ortodoxie si neoprotestanti. Am citit si Biblia ortodoxa si Biblia neoprotestanta. Eram foarte pasionata, fiind apropiata de persoana asta (n.r iubitul ei). El imi impunea mie sa imi schimb eu religia… Am inceput sa citesc istoria religiilor. Am vrut sa plec in India sa fac un documentar', a declarat recent Simona Sensual la Extra Night Show.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img