vineri, 29 martie, 2024

Simone Simmons, clarvazatoarea printesei Diana: ”Printul Harry si Meghan Markle se vor desparti…”

Distribuie:

Publicat:

Simone Simmons, clarvazatoarea printesei Diana, arunca in mediul online o adevarata bomba: Printul Harry si Meghan Markle se vor desparti in maximum trei ani.  Acum se iubesc si sunt mai indragostiti ca niciodata,  numai ca, in maximum trei ani, spune ea, casnicia lor se va destrama. Nici macar cei doi copii pe care Meghan Markle ii va darui printului Harry nu ii vor putea tine uniti.

Motivul ar fi familia disfunctionala din care provine Meghan. Prezicerea vine din partea lui Simone Simmons, cunoscuta drept clarvazatoarea printesei Diana.

In varsta de 58 de ani, femeia era confidenta printesei Diana. Ea a jucat un rol important in deciziile pe care „printesa inimilor” le lua, scrie Daily Star.  Clarvazatoarea, care a scris si o carte biografica despre printesa Diana, crede ca Meghan Markle este deja insarcinata cu primul copil al printului Harry.

Rita Rogers, o alta clarvazatoare, a prezis moartea printesei Diana

Pe 13 august 1997, cea supranumita Printesa Inimilor se pare ca s-a dus la o faimoasa clarvazatoare. Era nerabdatoare sa afle ce ii rezerva viitorul.  Clarvazatoarea era recomandata de ducesa de York, fosta sotie a printului Andrew, a carei fire fara prejudecati era comparata adesea cu a Dianei.

Diana a plecat de la Londra la Chesterfield, impreuna cu iubitul ei, Dodi Al Fayed, cu un elicopter al magazinului „Harrods” – aflat in proprietatea tatalui lui Al Fayed. Au petrecut o ora si 40 de minute la prezicatoarea Rita Rogers. Cineva avea sa declare ca cei doi au iesit palizi de la intrevederea cu clarvazatoarea…

Accidentul a avut loc la 31 august 1997, la ora 00:35 GMT, in tunelul ce trecea pe sub Pont de l’Alma, la Paris. Dodi Al-Fayed si Henri Paul, soferul masinii (totodata si cel care se ocupa de securitatea hotelului Ritz) au decedat pe loc. Lady Di respira inca la sosirea ambulantelor, dar nu se stia daca va supravietui. Garda de corp, Trevor Rees-Jones era in stare foarte grava. Paparazzi fotografiau,  imperturbabili (oricum vor scapa ieftin mai tarziu). Diana si bodyguard-ul au fost transportati la Spitalul Salpetriere din Paris. Eforturile medicilor de a salva viata Dianei s-au dovedit zadarnice. Printesa de Wales moare la ora trei a diminetii de 31 august. Bodyguard-ul va supravietui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img