vineri, 19 aprilie, 2024

Singurul copil care s-a nascut dupa tragedia de la Cernobil! Cum a ajuns sa arate fetita dupa ce a fost hranita cu lapte iradiat

Distribuie:

Publicat:

Singurul copil care s-a nascut dupa tragedia de la Cernobil! Cum arata dupa ce a fost hranit cu lapte iradiat de la vacile ramase in zona.

O tanara in varsta de 19 ani a reusit sa socheze o tara intreaga, iar povestea sa de viata este desprinsa din filme.

Adolescenta este singura persoana care s-a nascut dupa explozia de la Cernobil, din 1986, care a afectat milioane de oameni de pe intregul continent european.

Mariyka Sovenko are 19 ani si a venit pe lume in „locul groazei”, asa cum a fost numit Cernobil dupa explozia care a iradiat intreaga zona.

Pentru ca parintii sai nu au dorit sa se mute din zona, a fost posibila venirea pe lume a tinerei.

Potrivit unor surse, autoritatile ucrainiene au incercat sa mentina totul secret.

S-a spus ca este o rusine faptul ca s-a nascut acest copil intr-o familie de muncitori. Parintii sai locuiau ilegal la numai 30 de kilometri de Cernobil, iar atunci cand s-a vorbit despre relocare, acestia au refuzat, din cauza ca nu aveau unde sa plece.

In plus, parintii Marikei au fost acuzati ca isi abuzeaza fiica si ca o omoara cu buna stiinta. Pe vremea cand era un bebelus, Mariyka Sovenko a fost hranita cu lapte provenit de la vacile care se hraneau cu iarba provenita din zona extrem de iradiata. Astfel au pornit zvonurile conform carora copila ar fi un mutant. Unii au spus ca fata ar avea doua capete.

„Daca oamenii cred ca e mutant sau ca are doua capete, gresesc foarte mult. Este un copil absolut minunat si sanatos din ceea ce putem observa noi.

Oamenii de aici cred ca Marika este un simbol al renasterii Cernobilului, un semn de la Dumnezeu pe care il interpreteaza drept o binecuvantare ca traiesc aici si ca viata revine in aceste locuri”, a spus Lydia, mama Mariykai Sovenko, in varsta de 66 de ani, potrivit romaniatv.net.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img