marți, 19 martie, 2024

Sinucidere la baza Mihail Kogalniceanu. Un militar s-a impuscat in cap

Distribuie:

Publicat:

Un militar de la Baza Aeriana “Mihail Kogalniceanu” si-a pus capat zilelor cu arma din dotare. Colegii spun ca tanarul suferea din dragoste dupa ce iubita l-a parasit. El fusese de doua ori pe teatrele de operatiuni din Afganistan.

Un militar in varsta de 33 de ani, de la Baza Militara „Mihail Kogalniceanu“, a fost gasit impuscat in cap. Caporalul Robert Dantis, originar din Focsani, iar procurorii militari afirma ca ipoteza cea mai plauzibila luata in calcul este cea a suicidului, insa informatia nu a fost confirmata in mod oficial. Se pare ca militarul s-ar fi impuscat cu pistolul mitraliera din dotare.

Acesta nu a lasat in urma un bilet prin care sa explice de ce a recurs la gestul disperat. Este posibil, spun surse apropiate anchetei, ca militarul sa fi suferit din cauza unei deceptii sentimentale. Caporalul Robert Dantis locuia in Bucuresti, era incadrat la unitatea militara 01895 Chitila si fusese transferat pe data de 14 octombrie 2015 la Baza Militara „Mihail Kogalniceanu“. Acesta lucra in cadrul Armatei din anul 2006 si avea la activ doua misiuni in Afganistan.

Pe data de 30 octombrie, militarul scria pe pagina sa de “Facebook”: “Sa ne grabim sa iubim, oamenii pleaca atat de repede si cei ce nu pleaca nu se intorc mereu si nu stim niciodata cum sa vorbim despre iubire. Daca prima este ultima sau daca ultima este prima…”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img