sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Sinucidere SUSPECTA! Un cunoscut patron si-a pus capat zilelor fara nicio explicatie – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Patronul barului „Yes or No“ din Craiova, Ionut Neacsu, s-a sinucis marti dimineata, chiar in a treia zi de Paste. Barbatul se afla in vizita la un grup de prieteni. Fostul patron al barului avea 33 de ani s-a aruncat de la balconul unui apartament, care era la etajul trei. Blocul se afla pe strada Dezrobirii din Craiova. Ionut a alea sa isi puna capa zilelor in locuinta unde se mai aflau alte doua persoane si iubita sa. Cineva a sunat imediat la 112, iar la fata locului s-a deplasat un echipaj de prim-ajutor, potrivit gds.ro.

Acolo se afla o persoana cazuta de la inaltime. Victima inca respira, insa era inconstienta. Sangera la nivelul capului si avea o plaga la nivelul bratului drept. I s-a acordat primul ajutor, apoi a fost transportata la spital“, a declarat Florin Cocosila, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Oltenia „La noi a fost adus la ora 6.45 si se afla in stop cardio-respirator, cu politraumatisme prin cadere de la inaltime. S-au facut manevre de resuscitare, insa fara rezultat. La ora 8.26 s-a inregistrat decesul”, a declarat Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant al SJU Craiova.
Autoritatile au demarat o ancheta, iar in urma mai multor audieri, oamenii legii eu stabilit ca este vorba despre o sinucidere.

Vestea mortii lui Ionut este cu atat mai surprinzatoare, mai ales ca doar cu cateva ore inainte de nefericitul incident el petrecuse alaturi de iubita sa si de cativa prieteni in barul unde era patron. In acea noapte, in jurul orei 2.00, iubita sa chiar a publicat pe un cont de socializare o fotografie in care aparea si tanarul. Zambea si isi tinea iubita de mana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img