vineri, 29 martie, 2024

Sistare temporară a alimentării cu gaze naturale în municipiul Barlad

Distribuie:

Publicat:

Pentru a permite realizarea unor lucrări pe conducta magistrală ce alimentează municipiul Bârlad, Transgaz S.A. va întrerupe transportul gazelor naturale către localitate, în noaptea de 19 august 2017, începând cu ora 22.00, până pe 20 august a.c., ora 06.00.
 
În condiţiile sistării temporare a livrărilor de gazelor naturale, compania noastră roagă consumatorii să nu folosească aparatele de utilizare a gazelor naturale în intervalul de timp menţionat, să închidă toţi robineţii din instalaţiile de utilizare, iar în cazul în care simt miros specific de gaz, să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:
 
0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)
sau                                                   
0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).
 
Pentru a nu crea neajunsuri tuturor consumatorilor din municipiul Bârlad,  reiterăm rugămintea de a nu folosi gazele naturale în perioada 19 august, ora 22.00 – 20 august a.c., ora  06.00, la unii clienţi fiind întreruptă alimentarea cu gaze naturale, iar la alţii este posibil să se constate o scădere a presiunii .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img