News Flash:

Sistemul sanitar vasluian tot mai subred

20 Ianuarie 2016
1411 Vizualizari | 1 Comentarii
La capitolul sistem sanitar, vasluienii se confrunta cu tot mai multe lipsuri. De la medicamente la sange, de la medici adusi din judete invecinate la simple analize pe care fiecare dintre noi ar trebui sa si le poata face cu usurinta intr-o tara europeana a anului 2016.

Ultima problema cu care se confrunta sistemul medical sanitar vasluian este punerea pe lista de asteptare a cetatenilor care vor sa-si faca analizele, in speta,computerul tomograf sau rezonanta magnetica.

Nevoile vasluienilor nu se pliaza nicicum cu bugetul alocat Casei de Sanatate pentru primul trimestru. Problema este bine cunoscuta si persista de la an la an, chiar daca reprezentantii CJAS fac solicitari si spera sa obtina fonduri cel putin pe masura solicitarilor.

 „Avem o mica problema, un fond insuficient in sectorul paraclinic. Finantarea nu este cu mult mai mica, dar cele cateva procente in minus de maxim 10 la suta, conteaza. Oamenii nu pot astepta. Noi speram sa reusim sa mai primim ceva bani pe credit de angajament in conditiile in care am terminat anul cu liste de asteptare destul de mari pe domeniul imagistic. Pentru analizele de laborator fondurile au fost suficiente. Ar trebui sa alocam mai multe fonduri pentru imagistica . Vom vedea ce decizie vom lua.  Sunt foarte multi vasluieni care doresc sa mearga la computer tomograf, deoarece e un mod de diagnosticare foarte bun. Exista liste de asteptare foarte mari in special pentru RMN, unde e un singur aparat in  intreg judetul."

O situatie asemanatoare era inregistrata si la cei care aveau nevoie de dispozitive medicale, insa s-a remediat iar toti cei care depind de acestea isi pot depune cererile si in doar cateva zile vor putea intra in posesia lor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Delia  | #4175
Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Daca doriți mai multe informații, contactati-ma la adresa: delia.rapeanu@yahoo.com , cu mesajul “ INFO”
Cerințe:
-necesar calculator
-conexiune internet
-cunoștințe minime PC
-seriozitate
-perseverență
-atenție la detalii
Nu este necesară experiență.
Oferte: Instruire gratuita sub forma unor lecții prin mail, contract legal de comision , scrisoare de recomandare
Important!
Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate.
Oferim și solicităm seriozitate!
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013777 (s)