marți, 19 martie, 2024

SITE-UL PRIMARIEI BARLAD DE „ RASU’ -PLANSUL”

Distribuie:

Publicat:

In epoca tehnologiei acolo unde informatia circula in timp util si eficient mai exista administratii publice locale prinse in „ gaura timpului”. Facut doar de a fi facut,  site-ul Primariei Barlad este plin de informatii neactualizate si care nu ofera nicio infrumare internautului.                                                                                                               

Un simplu search ( cautare) te trimite nu catre  note utile ci catre trecut. Ciudat este ca nici macar edilul sau viceprimarul nu au avut curiozitatea sa intre pe site-ul institutiei si sa vada, respectiv sa ia masuri in legatura cu aceste aspecte. In schimb pe paginile de socializare  personale informatiile sunt actualizate si postarile apar periodic.                      

COMITETUL PENTRU SITUATII DE URGENTA CONDUS DE FANTOME.         

Impinsi de curiozitate , avand in vedere fenomenele meteo anuntate, am vrut sa cunoastem cine ar trebui sa se ocupe in caz de evenimente deosebite de aceste actiuni. Iar surpriza a fost una de proportii. Constantin Constantinescu ( vechiul primar) este presedinte, Bunea Marin ( fostul viceprimar) este vicepresedinte, Ciobanu Constantin ( pensionat si fost director ) alaturi de Gliga Sorin ( fost functionar plecat din primarie prin demisie). Deci, dormiti linistiti ca acesti oameni sigur se vor intalni in comitet si vor decide. 

PENTRU CONTACT ….TASTATI LITERE.                                                                     

Si cum Primaria Barlad este transparenta cu contribuabilii si deschisa la orice sugestie si reclamatie are pe site si rubrica „ contact”. Numai ca acolo, un spiridus informatician s-a jucat cu o sumedenie de litere si cu numele unei foste consiliere locale: Maria Pecheanu. Ca sa intelegeti, probabil, testele au fost facute in perioada Titi( n.r. Constantin Constantinescu) si de atunci , nimeni, nu a mai aruncat un ochi. La capitolul familiarizarea barladeanului cu activitatea sericiilor din cadrul institutiei ramanem placut impresionati de descrierea Cantinei de Ajutor Social. Dupa ce isi mediatizeaza activitatea ( documente necesare pentru asistatii sociali, de cate mese beneficiaza acestia, legi, etc) posteaza si anuntul care ii creste cota de piata. Organizeaza nunti, botezuri si pomeni iar mediatizarea  este gratuita. Ca doar e postat anuntul pe site-ul Primariei.                                                                    

Asteptam cu nerabdare informatii actualizate in legatura cu tot ceea ce inseamna activitatea si serviciile  in administratia publica barladeana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img