vineri, 19 aprilie, 2024

Situatie INCENDIARA la DIICOT Suceava! Procurorii isi dau DEMISIA

Distribuie:

Publicat:

Cutremur fara precedent la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) Suceava, cei mai influenti procurori ai structurii din ultimii ani inaintand cereri de incetare a activitatii, incepand cu jumatatea lunii iulie, informeaza Monitorul de Suceava. Este vorba de procurorul-sef Cristina Lacramioara Jaba si de procurorul Marius Cazac, cel care a fost anterior procuror-sef. Cererile de incetare a activitatii au venit dupa ce structura centrala a DIICOT a dispus un control intern la DIICOT Suceava.

Actiunea a vizat deficiente manageriale, mai exact un numar mare de dosare vechi nesolutionate.

Practic, celor doi procurori li s-a reprosat ca activitatea de urmarire penala este slaba, iar rezultatele concrete, rechizitoriile de trimitere in judecata in dosare importante, putine spre deloc.

In atari conditii, fara a mai fi agreati de sefii de la Bucuresti, si pusi sub presiune de rezultatele slabe, cei doi au ales solutia eleganta de a pleca la cererea lor.

Procurorul Cristina Lacramioara Jaba a revenit la Parchetul de pe langa Judecatoria Radauti, unde a lucrat anterior, in timp Marius Cazac la Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img