joi, 28 martie, 2024

Slabeste sanatos cu dieta Rina!

Distribuie:

Publicat:

Dieta Rina este una dintre cele mai populare diete folosite in intreaga lume. In 90 de zile, respectand planul dietei intocmai, vei putea scapa de 10 kilograme sau chiar de mai mult. Dieta Rina este un tip de dieta disociata, ceea ce inseamna ca vei manca acelasi aliment pe durata unei zile intregi.

Pe durata celor 90 de ziletrebuie alternate alimentele care contin: proteine, amidon, carbohidrati, vitamine, deci patru zile cu meniu diferit. Singura masa care nu se schimba este micul dejun, care in fiecare zi trebuie sa contina doar fructe crude. Dupa incheierea celor patru zile, o iei de la capat, intorcandu-te tot la ziua de proteine.

Organizeaza-ti mesele astfel incat sa mananci la interval de minimum doua ore si nu mai tarziu de ora 20:00. Fructele si legumele sunt permise intreaga zi, intre mese, insa dupa cina nu vei mai putea manca nimic pana dimineata. Dupa 28 de zile de dieta, dupa ziua de vitamine, o singura zi trebuie sa consumi doar apa. In cele trei luni de dieta, zilele de post alimentar vor fi ziua 29, 58 si 87.

Planul alimentar este urmatorul:

Ziua 1. Este ziua de proteine. Dupa ce ai luat micul dejun consistent in fructe, la pranz poti manca diferite tipuri de carne (curcan, pui, peste), fierte sau pregatite pe gratar. Poti inlocui carnea cu trei oua fierte sau cu branza. Important este sa consumi 200 de grame de proteine. Masa de seara trebuie sa aiba acelasi meniu ca aceea de la pranz.

Ziua 2. Este ziua de amidon. Dupa micul dejun bogat in fructe, la pranz poti manca legume fierte, cereale integrale neprocesate sau orez fiert. Cina trebuie sa fie indentica cu masa de pranz, dar portia trebuie injumatatita.

Ziua 3. Este ziua de carbohidrati. La micul dejun consumi tot fructe, iar pranzul poate fi compus din paste, pizza sau chiar din produse de patiserie. Cina trebuie sa fie identica cu masa de pranz.

Ziua 4. Este ziua de vitamine. Vei consuma doar fructe, legume, seminte si nuci. Nu exista o limita maxima impusa, deci poti manca atat cat doresti, cu conditia sa nu consumi si alte alimente. Dupa aceasta zi, reiei ordinea alimentelor pana in ziua a opta si tot asa, in fiecare zi. Ai grija, ca pe tot parcusul dietei, sa bei suficiente lichide. sursa: clickpentrufemei.ro
D.S.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img