marți, 19 martie, 2024

SMECHER cu acte in regula! Conduce beat si fara permis, dar politistii fac plecaciuni in fata sa! Nu doar o data s-a intamplat asta! FOTO

Distribuie:

Publicat:

Crede ca traieste intr-un oras fara legi si stapan si ca nimeni nu-i poate face nimic • Acest iesean face aroganta dupa aroganta • Faptele lui pun in pericol vietile iesenilor • Politistii simt ca au mainile legate atunci cand vine vorba despre el • A fost oprit in trafic de doua ori in trei zile, dar continua sa fie un real pericol • Acum cateva zile s-a izbit violent cu masina de o bordura, chiar in apropierea unei treceri pentru pietoni • Ce spun organele abilitate si cum poate fi oprit acest sofer care sterge pe jos cu legislatia

Politistii din Iasi se confrunta in ultima perioada cu o situatie cel putin ciudata. Pe strazile orasului a aparut un sofer teribilist, care nu are frica de nimic si calca in picioare lege dupa lege. Faptele lui sunt demne de cartea recordurilor, el fiind depistat de politistii locali de doua ori in trei zile. Acest lucru poate nu ar fi atat de surprinzator daca soferul despre care vorbim nu ar conduce beat si fara sa aiba permis de conducere.

Conform informatiilor pe care reporterii BUNA ZIUA IASI le detin, se pare ca agentii Politiei Locale Iasi au avut de-a face cu el de doua ori in cursul saptamanii trecute.

Se pare ca acesta nu tine cont de nimic si este agresiv atunci cand da ochii cu oamenii legii. Politistii au avut parte de o surpriza uriasa atunci cand au vrut sa-l legitimeze prima oara. Hodoroaba Marius Gabriel emana halena alcoolica si se afla la volanul unui autoturism Volkswagen Golf lV, fara sa detina permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conform procedurii, cazul lui a fost preluat de politistii Sectiei 6 din Iasi.

Recidiveaza la doar doua zile dupa

Faptul ca a fost prins conducand beat si fara carnet nu l-a oprit pe tanarul iesean sa se urce din nou la volan, in aceeasi stare. Se pare ca acesta are o metoda bine stabilita, prin care incearca sa ii pacaleasca pe oamenii legii. In seara zilei de sambata, insa, lucrurile au stat putin altfel. Aflandu-se pe Bulevardul Poitiers, Gabriel a pierdut controlul volanului si s-a izbit violent de o bordura.

La fata locului a intervenit un echipaj al Politiei Locale, care a incercat sa il legitimeze pe sofer. Insa oamenii legii au avut parte de o surpriza. Chiar daca era singur in masina, acesta a blocat portierele autoturismului si a sustinut ca nu el se afla la volanul masinii. Si de data aceasta, tanarul mirosea puternic a alcool, iar cei prezenti la fata locului sustin ca abia se putea tine pe propriile picioare. La fel ca in prima instanta, cazul a fost preluat de politistii Sectiei 6 din Iasi.

Situatie greu de inteles

Se pare ca cele doua evenimente i-au lasat pe politistii locali din Iasi cu gura cascata. Acestia nu se asteptau sa dea in trafic peste acelasi sofer, dupa ce a fost prins beat si fara permis de conducere la volanul unei masini.

Din informatiile pe care le au reporterii BUNA ZIUA IASI, se pare ca politistii locali sunt revoltati de aceasta situatie si considera ca trebuie sa fie luate masuri imediat pentru ca o eventuala tragedie sa poata fi prevenita, iar acest sofer, pericol public, sa nu-si mai faca simtita prezenta in traficul iesean. In acest sens, se pare ca politistii locali au adresat un referat catre conducerea Politiei Municipale, in care prezinta cu exactitate evenimentele care au avut loc, considerand ca nu au fost luate masurile care se impun in astfel de cazuri.

"Este intocmit referat si adresa de inaintare catre Politia Municipala Iasi. Stiu despre ce este vorba, colegii mei mi-au relatat si i-am rugat sa intocmeasca un document, in care sa prezinte evenimentele asa cum le-au constatat. Acest lucru a fost facut de Politia Locala. Eu doar le-am dat indicatii pentru ca ei nu sunt in subordinea mea. Le-am cerut sa consemneze totul exact asa cum s-a intamplat", declara Liviu Zanfirescu, sef Serviciu Siguranta Circulatiei la Politia Locala Iasi.

Directorul General Adjunct al Politiei Locale, Georgel Grumeza, cunoaste situatia si sustine ca acest lucru intra in atributiile Politiei Municipale."Cunoscut situatia, persoana care a fost depistata a fost condusa la Sectia 6 Politie Iasi. Nu ma pronunt asupra finalitatii, pentru ca nu intra in atributiile mele. Este adevarat ca s-a intocmit un referat de catre colegii din Politia Locala, care a fost inaintat catre Inspectoratul Judetean de Politie Iasi", declara Georgel Grumeza, Director General Adjunct al Politiei Locale.

S-a ales cu dosar penal, dar poate recidiva oricand

Se pare ca, in cele din urma, faptele tanarului nu vor ramane nepedepsite. Reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Iasi au declarat ca acesta s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere, in stare de ebrietate.

Totodata, in calcul va fi luat si faptul ca Gabriel a refuzat sa fie testat alcoolscopic atat cu ajutorul etilotestului, cat si prin recoltarea de probe biologice. Cu toate acestea, nu ar fi de mirare ca el sa recidiveze oricand, intrucat a aratat in repetate randuri ca nu are frica de lege si ca nu constientizeaza ca, pe langa faptul ca isi pune viata in pericol, risca sa puna si viata altor persoane in primejdie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img