vineri, 19 aprilie, 2024

Socant! A sunat la 112 si a anuntat ca dintr-un pumn si-a ucis un amic. Ce s-a intamplat de fapt este un mare mister

Distribuie:

Publicat:

• Un tanar din Iasi si-a ucis prietenul, iar dupa tragedie a sunat la 112 si a anuntat ce a facut • Barbatul si-a ucis amicul cu mai multe lovituri si a incercat intr-un fel sau altul sa conduca anchetatorii pe un drum gresit • Nu prea i-a reusit planul si a fost deja retinut, iar in curand va fi judecat pentru omor 
 
Cateva lovituri de pumn i-au fost fatale unui barbat din Iasi. Nenorocirea s-a produs in comuna Tomesti, in weekend. De la ce a plecat totul nu prea se stie, insa cert este ca doua familii au fost distruse. Marin Radu, un barbat in varsta de 25 de ani, tata a doi copii l-a ucis pe Petru Ciocanas, un barbat in varsta de 32 de ani, la randul sau tata pentru patru copii. 

Lumea din comuna vorbeste despre aceasta intamplare si pune totul pe baza consumului de alcool. Cei doi ar fi chefuit in urma cu o seara de producerea tragediei si ar fi avut un conflict verbal. Marin nu s-a calmat, iar in momentul in care l-a vazut pe Petru pe drum s-ar fi napustit asupra lui. Asta ar fi varianta cea mai plauzibila, insa, nu este sustinuta si de Marin. 

Din sursele spuse reporterilor BUNA ZIUA IASI, acesta ar fi povestit ca decedatul ar fi patruns in curtea sa, iar el s-ar fi aparat. Cateva urme gasite de anchetatori in drum i-au cam contrazis afirmatiile.

“Eu am auzit ca au stat la un gratar in urma cu o zi. Apoi l-a omorat. Nu stiu ce a fost intre ei. Nu erau cunoscuti ca nu stiu ce rai prin sat. Erau doi oameni normali”, a spus un localnic.

Citeste si : Crima oribila! Un barbat a fost gasit cu capul zdrobit, langa un club din Iasi! A fost lovit minute in sir, cu batele, de catre trei tineri – FOTO, VIDEO

A sunat la 112 si a anuntat crima

Dupa ce si-a descarcat nervii, Marin Radu a realizat ca tocmai devenise un criminal. Atunci a sunat la numarul unic de urgente 112 si a anuntat isprava pe care o facuse. In scurt timp, in comuna Tomesti au ajuns politistii si criminalistii care au deschis o ancheta. Trupul neinsufletit a fost preluat si transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi pentru necropsie, iar oamenii legii au deschis un dosar penal. Doua familii au fost distruse si sase copii au ramas fara tati. 

“Ce a rezolvat acum? El intra in puscarie, iar celalalt in mormant. Criminalul are doi copii, iar mortul patru. Au ramas fara ajutor. Asta este…Dumnezeu sa-l ierte!”, a completat o localnica. 

Criminalul le-a spus anchetatorilor ca l-ar fi lovit pe Petru cu pumnii, insa, din informatiile detinute de reporteri se pare ca acesta ar fi folosit un corp contondent. 

O varianta, care nu poate fi prea usor exclusa, este aceea conform careia Marin l-ar fi tras din drum pe Petru in curtea sa, iar mai apoi l-ar fi batut cu bestialitate pana si-a dat ultima suflare. Daca va fi gasit vinovat pentru fapta sa, risca sa-si petreaca urmatorii ani dupa gratii. Acum familia lui Petru Ciocanas trebuie sa se pregateasca de inmormantare
Dumnezeu sa il ierte!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img