vineri, 26 aprilie, 2024

Socant! Cand s-a intors din Anglia, acest tanar a ajuns direct pe mana medicilor de la “Socola”! Substantele acestea l-au adus in pragul unei nenorociri! Vedea ce a vazut criminalul de la Sapoca

Distribuie:

Publicat:

Un tanar din Iasi a ajuns sa traiasca intr-o lume paralela, din cauza drogurilor • Ani la rand a consumat substante de mare risc • Etnobotanicele au fost cele care i-au pus capac si l-au bagat in spital • Medicii au luptat mult timp pentru ca acesta sa fie adus pe linia de plutire • Traia mereu cu frica in san si dezvolta in permanenta tot felul de teorii conspirative • Medicii sunt ingrijorati, intrucat in ultimii ani au aparut tot mai multi astfel de pacienti, care ajung la spital in situatii tot mai dificile

Cazul unui tanar in varsta de 26 de ani, din Iasi, i-a socat pe medicii ieseni. Este cunoscut faptul ca, in ultimii ani, in Romania si inclusiv in Iasi, fenomenul drogurilor a capatat amploare, iar tot mai multi tineri se confrunta cu grave probleme de sanatate din aceasta cauza. Acesta este si cazul tanarului care, in urma cu aproximativ cinci ani de zile, a luat contact cu substantele halucinogene. Ceea ce pe atunci parea o simpla distractie, s-a dovedit a fi un element distructiv in viata lui. Incet, incet, viata lui s-a schimbat intr-un mod radical, iar multitudinea de substante pe care le-a incercat au fost la un pas sa il distruga. Pe cand era plecat in Anglia, la munca, tanarul a inceput sa se confrunte cu foarte multe probleme din cauza drogurilor.

Conform medicilor specialisti, se pare ca acesta avea multiple episoade in care credea ca este urmarit sau ca cineva doreste sa ii faca rau.

"De exemplu, dintre ultimele cazuri de pacienti veniti cu probleme legate de droguri, s-a evidentiat un tanar in varsta de 26 de ani. Acesta a fost mai bine de cinci ani plecat in strainatate, ultima data in Anglia. Tanarul s-a prezentat la spital cu o tulburare psihotica extrem de importanta. Acesta avea halucinatii, delir de urmarire, de persecutie. Credea ca autoritatile, gazdele il urmareau sau ii umblau prin lucruri. In Anglia, acesta a facut o multime de plangeri, iar intr-un final familia l-a adus in tara, intrucat si-au dat seama ca ceva nu este in regula", precizeaza dr. Ovidiu Alexinschi, medic primar psihiatru in cadrul Institutului de Psihiatrie "Socola" din Iasi.

continuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img