joi, 18 aprilie, 2024

Socant! Dragoste nebuna! Amantul i-a taiat gatul cu o secure, iar mai apoi, i-a dat foc! Din strada a privit minute in sir cum totul arde ca o torta! FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

rima ingrozitoare la Iasi, dupa ce un barbat i-a taiat gatul iubitei sale, iar mai apoi a incendiat totul • Initial, barbatul a dat de inteles ca el ar fi fost victima, insa ulterior, avea sa iasa la iveala toata povestea • Acum a ajuns dupa gratii si are de dat explicatii in fata legii • Politistii au deschis un dosar penal pentru omor si fac cercetari pentru stabilirea intregii situatii de fapt

O femeie in varsta de 52 de ani a murit in chinuri groaznice, dupa ce a fost lovita cu un topor si lasata intr-o camera cuprinsa de flacari. Nenorocirea s-a petrecut in orasul Podu Iloaiei, in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 2:00. Atunci, Gandurel in varsta de 42 de ani s-ar fi certat cu Petronela, concubina sa cu zece ani mai in varsta. Cei doi erau cunoscuti de catre vecini ca fiind consumatori de alcool. De la ei s-au mai auzit certuri si in trecut, dar niciodata lucrurile nu au degenerat.

In noaptea de vineri spre sambata, Gandurel si Petronela s-au certat si s-au lovit reciproc. La un moment dat, barbatul ar fi pus mana pe o secure si ar fi lovit-o in zona gatului. Ulterior, a imprastiat rumegus prin camere, a acoperit cadavrul si i-a dat foc. A stat cateva zeci de minute si a privit cum incet-incet, casa este cuprinsa de flacari, apoi a mers la un vecin si a dat alarma.

Barbatul le-a spus vecinilor ca Petronela este in casa, probabil moarta. Nu prea a fost de acord cu cei care au intentionat sa intre dupa femeie in casa si a spus, in repetate randuri, ca este o butelie inauntru care ar putea exploda.

Vecinii au sunat la numarul unic de urgente 112 si au cerut ajutor. Un echipaj medical a intervenit la fata locului, pentru a acorda primul ajutor persoanelor implicate in incendiu. Din pacate pentru femeia care se afla in casa, medicii nu au mai putut face nimic. Cealalta persoana, barbatul in varsta de 42 de ani, a fost transportata de urgenta la spital, pentru a primi ingrijiri medicale. Starea lui de sanatate este in afara oricarui pericol.

"Un echipaj medical a fost solicitat in cursul noptii, la ora 2:45, la Podu Iloaiei. Acolo era un incendiu, la o casa, unde am fost instiintati ca exista doua victime. Acolo am gasit un barbat in varsta de 42 de ani. Acesta a fost transportat de EPA la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon». Pacientul prezenta o plaga in regiunea cervicala, provocata dupa ce a sarit pe geam. Totodata, barbatul prezenta o arsura de gradul l la nivelul gambei stangi. La fata locului a mai fost gasita o femeie, in varsta de 52 de ani, carbonizata. Barbatul a fost tratat si a plecat dimineata spre fosta casa", declara medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Vecinii acestei familii spun ca, intr-un fel sau altul, se asteptau la asa ceva. "Barbatul asta care a omorat-o pe femeie nu este sotul ei, este un fel de amant. Ea nu a fost femeie rea, dar s-a apucat de bautura. Locuia singura acasa, sotul ei este plecat in Italia, la copii. De vreo luna, Petronela locuia cu amantul. Eu cred ca este crima curata, a lasat-o sa arda acolo in casa. Sigur el a omorat-o. Pacat… Acum, sa raspunda pentru ce a facut!", a spus o vecina.

Petronela impreuna cu sotul ei aveau opt copii. Incendiul provocat de barbat a fost unul extrem de violent. Casa a ars din temelii si nu s-a mai putut salva nimic. Dupa ce incendiul a fost lichidat, trupul carbonizat al femeii a fost ridicat si transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) pentru necropsie.

Din cate se pare, in zona gatului, medicii au constatat ca exista o plaga, ceea ce dovedeste ca femeia a fost lovita, iar mai apoi, incendiata. Ramane de vazut ce explicatie va da barbatul. Surse din ancheta au precizat ca individul si-a recunoscut fapta.

Astfel, si-ar putea petrece urmatorii ani dupa gratii. Copiii Petronelei urmeaza sa ajunga in tara pentru a o ingropa crestineste. Casa probabil ca va fi daramata pentru ca a fost extrem de afectata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img