marți, 19 martie, 2024

SOCANT! Manelist ACUZAT ca ar fi violat o fetita de doar 12 ani! Explicatie halucinanta: “Arata de 20 de ani”

Distribuie:

Publicat:

Un lautar care a aparut in mai multe videoclipuri, alaturi de manelisti celebri, este acuzat ca a violat o fetita de 12 ani, impreuna cu fotbalistul din Valcea care a murit, zilele trecute, in timpul unui meci.

Sergiu Chitisi, un artist din judetul Valcea, este citat in fata judecatorilor, pentru a da explicatii intr-un dosar in care este acuzat de viol in grup asupra unei fetite de 12 ani, scrie spynews.ro. Manelistul este acuzat ca, in urma cu aproape trei ani, a rapit, impreuna cu fotbalistul Emanuel Ciupercea, o fata de 12 ani, pe care cei doi au dus-o cu masina pe un teren viran, unde au violat-o.
In fata anchetatorilor, victima a povestit ca, in momentul in care a realizat ca fotbalistul si manelistul intentioneaza sa o violeze, a incercat sa fuga, insa acesta din urma a prins-o si a impins-o in masina, unde fata a fost obligata sa intretina raporturi sexuale cu amandoi.

Sergiu Marian Chitisi a sustinut ca nu se simte nevinovat, fiindca minora cu care a facut sex nu arata la momentul respectiv de 12 ani, ci de 20. De asemenea, manelistul a explicat ca, in opinia lui, daca fata de 12 ani s-ar fi considerat victima unui abuz sexual, ar fi trebuit sa anunte politia imediat, nu dupa trei zile. “Se anunta politia imediat, nu dupa 3 zile, sa fim seriosi! Si arata de 20 nu de 12”, a declarat manelistul. 

Dosarul penal care a fost facut pe genunchi, fara o cercetare la fata locului, fara audierea unor martori cheie si fara efectuarea unor confruntari, a fost ingropat rapid de un procuror. Magistratul platit sa apere interesele cetatenilor a considerat ca, la 12 ani, copila avea discernamant si a facut de placere sex cu doi barbati, in miezul noptii, pe un teren viran. De asemenea, acelasi magistrat a ajuns la concluzia ca, daca ar fi fost, intr-adevar, violata, fata putea sa fuga. In baza acestor argumente, procurorul a dispus clasarea cauzei. Socata de decizia “aparatorului legii”, minora a solicitat recent, in instanta, redeschiderea dosarului si pedepsirea violatorilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img