joi, 28 martie, 2024

SOCANT! Marturii incredibile! Si-a violat fiica in repetate randuri! Politistii au folosit POLIGRAFUL pentru a afla adevarul!

Distribuie:

Publicat:

 Inca o fapta cu adevarat oribila a iesit la iveala • Politistii ieseni au reusit sa afle adevarul despre o intamplare socanta • Un barbat a fost arestat dupa ce si-a violat in repetate randuri fiica in varsta de 27 de ani • Tanara, cu probleme psihice, nu a spus nimic pana in momentul in care unchiul sau a dat alarma • Oamenii legii au apelat la detectorul de minciuni pentru a afla adevarul

Este greu de crezut ca un parinte ar putea face asa ceva. Recent, a iesit la iveala o poveste ce pare mai degraba desprinsa dintr-un film de groaza. O tanara in varsta de 27 de ani, cu probleme psihice, a fost violata in repetate randuri chiar de cel care i-a dat viata.

Pe data de 22 martie, politistii ieseni aveau sa fie anuntati de un barbat din comuna Raducaneni ca un scandal a izbucnit intre tata si fiica. Politistii au mers la fata locului sa vada ce s-a intamplat. Nu mica le-a fost mirarea cand tanara in varsta de 27 de ani, pe nume A.M.B., le-a povestit ca pe 19, 20, 21 si 22 martie a fost lovita si mai apoi violata chiar de tatal ei, de Gheorghe Bulai. Atunci, oamenii legii au deschis o ancheta.

In urma verificarilor s-a stabilit ca barbatul in varsta de 55 de ani si-a violat fiica de mai multe ori. Mai precis, calvarul fetei avea sa inceapa in anul 2017. Atunci, aceasta a fost violata prima oara. "In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca din anul 2017 si pana pe data de 22 martie, tanara a fost violata in repetate randuri de tatal ei. Prin constrangere, barbatul a intretinut cu ea raporturi sexuale normale. De precizat este faptul ca tanara are probleme psihice", a precizat o sursa din cadrul anchetei.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img