marți, 19 martie, 2024

SOCANT : soarec mort intr-o paine de la PROFI Berezeni

Distribuie:

Publicat:

Intamplare halucinanta in comuna vasluiana Berezeni . Dorin Chicu, un tanar care a cumparat un produs de panificatie (paine) din celebrul lant de supermarketuri PROFI, a descoperit cu stupoare ca inaintrul produsului ambalat si sigilat se afla o rozatoare( soarec) moarta. Tanarul a facut macabra descoperire tocmai în locuinta sa. Dupa ce a lansat fotografia pe reteaua de socializare , internautii s-au impartit in doua tabere: cei care apara magazinul PROFI, franciza ce apartine fratelui primarului Toader Dima – edilul sef al comunei Berezeni  si tabara celor care sunt stupefiati de intamplare .

Aparatorii magazinulu spun ca este vina clientului ca nu a verificat marfa in magazin si ca este rea vointa din partea clientului ca a postat imaginile de cosmar pe facebook , cat si cei care ii dau dreptate tanarului si spun ca era de datoria magazinului sa verifice marfa pe care o are in stoc cat si depozitarea acesteia .

Proprietarul francizei PROFI din localitatea Berezeni este chiar fratele primarului din localitate. Odata cu deschiderea acestui magazin, mai multe magazine s-au închis, iar economia localitatii a avut de suferit .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img