marți, 19 martie, 2024

Socant! Un iesean a fost gasit mort pe scarile unui imobil din Anglia. O lovitura puternica la cap i-ar fi adus moartea! Cine este autorul? FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un iesean a fost gasit mort in Anglia si nimeni nu are niciun raspuns • Familia tanarului care abia a primit vestea nici nu stie ce sa creada si abia poate vorbi despre asta • A fost deschis un dosar penal pentru moarte suspecta si se cauta explicatii • Totusi, pentru 24 de ore, un roman a fost retinut fiind principalul suspect, dar, dupa un timp, acesta a fost eliberat pentru ca autoritatile engleze nu aveau suficiente probe impotriva lui

Momente dramatice pentru o familie din Iasi. Un tanar in varsta de 33 de ani a fost gasit mort pe scarile unui imobil din Anglia. Dan Gabriel Sandu a fost gasit mort intr-o balta de sange la finalul saptamanii trecute.

Moartea lui este inca un mister atat pentru familie, cat si pentru autoritati. Tanarul este de loc din comuna ieseana Tomesti. El avea o relatie de cativa ani cu o tanara care i-a darut un copil. Plecase din tara pentru a-i oferi fetitei sale un viitor mai bun. Cei care l-au cunoscut l-au caracterizat drept un barbat muncitor si respectuos, de aceea nimeni nu intelege cum de a avut o moarte atat de violenta. Joi, pe data de 11 ianuarie, politia din Anglia a fost anuntata ca un barbat este mort pe scarile unui imobil. Imediat la fata locului au ajuns mai multe echipaje medicale, dar nu s-a putut decat declara decesul. Cazul a fost imediat preluat de catre autoritatile competente.

"Joi s-a intamplat totul… In jurul orei 5:30 a fost gasit mort pe scari. Nu stim nici noi mai multe. Locuia intr-un imobil… cei care stateau la mansarda l-au gasit si au anuntat autoritatile. Ultima data a fost vazut in viata miercuri seara in jurul orei 11:00", a precizat fratele lui Dan Gabriel Sandu.

Familia il vrea acasa pentru ultima data

In acest caz exista multe semne de intrebare. In timp ce unii cred ca este vorba de un accident nefericit, altii cred ca la mijloc este vorba despre o mana criminala.

"Nu stiu ce s-a intamplat. El statea cu un alt barbat in casa. Acel barbat a fost retinut pentru 24 de ore de catre politia de acolo, dar mai apoi a fost eliberat pentru ca nu aveau adunate suficiente probe impotriva lui", a completat fratele barbatului.

Acum familia lui Gabriel se chinuie sa-i aduca trupul in tara pentru a-l inmormanta crestineste. Ancheta este departe de a se termina. De regula, ancheta tine mai bine de o luna, timp in care familia celui decedat trebuie sa faca rost de bani pentru repatriere. In urma ieseanului raman multe semne de intrebare. Fiica sa in varsta de doi ani nu se va bucura niciodata de ambii parinti.

In acest moment nu poate fi exclusa varianta unei crime, dar nici a unui accident. Gabriel Sandu pleca de regula in jurul orei 5:00 la munca. Totusi este greu de crezut ca un tanar cu putere de munca, asa cum era Gabriel, sa poata avea un asemenea accident. Familia tanarului are acum nevoie de ajutor pentru a-i repatria trupul. In mediul online a fost pornita o campanie.

"Toti care l-ati cunoscut sau care vreti sa ajutam aceasta familie cu mult, putin cat poate fiecare, sa strângem banuti, sa reusim sa il aducem acasa alaturi de familia lui. Puteti ajuta la acest numar de cont al surorii lui. Banca este Barclays, numele Luminita Nicoleta Sandu, sort code: 203047, iar contul este 33393062 pentru cei din Anglia, iar ceilalti pot trimite în contul mamei Banca Transilvania, nume Sandu Teodora, numar cont RO11BTRLRONCRT0380771601", se arata intr-o postare din mediul online. Cei care vor sa ajute pot face depuneri intr-unul din conturile de mai jos.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img