vineri, 19 aprilie, 2024

SOCANT! Un pusti de 17 ani l-a executat pe padurar cu toporul! Un pumn si o muchie in cap i-au adus sfarsitul. A avut doi complici la CRIMA!

Distribuie:

Publicat:

Politistii ieseni, sub coordonarea procurorului de caz, au reusit sa puna mana pe indivizii care l-au ucis pe padurarul din Pascani • Doi minori si un adult au fost ridicati de politisti si trimisi la Institutul de Psihiatrie "Socola" pentru expertiza • Daca se va dovedi ca sunt vinovati, risca sa-si petreaca urmatorii ani dupa gratii

Neculai Gagiu, un tanar de 17 ani, este criminalul care l-a ucis cu sange rece pe padurarul Raducu Gorcioaia. Adolescentul se pare ca se afla la padure insotit de un amic si tatal acestuia. Cand Raducu i-a oprit pe cei trei incercand sa fure lemne, Neculai Gagiu s-a napustit asupra lui si l-a lovit cu pumnii. Ulterior, i-a dat cu muchia toporului in cap. Cei doi complici, Ionel si Ionut Iosub, l-au ajutat pe criminal sa fuga dupa ce si-au dat seama ca padurarul a murit. De asemenea, nu au suflat o vorba despre cele intamplate.
Procurorii ieseni sustin ca, in dosar, sunt efectuate cercetari pentru comiterea mai multor infractiuni. "In acest caz se efectueaza deocamdata cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor calificat, complicitate la omor calificat si tentativa la talharie", a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img