joi, 18 aprilie, 2024

SOCANT! Un tanar din Iasi a fost gasit de politisti GOL pusca in patul femeii pe care tocmai o VIOLASE! Dupa o sticla de VOTCA i-a venit CHEFUL! (FOTO, VIDEO)

Distribuie:

Publicat:

Un tanar din Iasi risca sa-si petreaca urmatorii ani dupa gratii • Ametit de aburii alcoolului, acesta a intrat peste o batrana, a violat-o si a batut-o cu bestialitate, apoi a adormit langa ea • Politistii l-au gasit pe tanar gol pusca, pe pat, l-au incatusat, apoi l-au dus la sectie • Batrana ar mai fi fost violata, dar, din cauza handicapului pe care il are, aceasta nu ar fi putut indica persoana care si-a batut joc de ea

Un tanar in varsta de 24 de ani din Iasi a fost prins de politisti chiar in patul femeii pe care o violase. Grozavia s-a petrecut in satul Vanatori, din comuna Popricani, ieri-dimineata, in jurul orei 6:30.

Femeia in varsta de 68 de ani care a fost batjocorita locuia singura si are grave probleme de handicap. In noaptea de sambata spre duminica, Mihai Moisanu in varsta de 24 de ani a petrecut la o discoteca din comuna Popricani, iar, in drum spre casa, s-a oprit la poarta batranei. A intrat in casa femeii, a lovit-o cu salbaticie, iar mai apoi ar fi violat-o.

Maricica Pelin, femeia batjocorita, a reusit sa scape din mainile agresorului pe la ora 4:00. Atunci ar fi mers la o ruda si ar fi povestit totul. In tot acest timp violatorul dormea linistit pe patul femeii.

"Pe la ora patru a venit la usa mea. A batut de cateva ori. M-am dus si am deschis sa vad ce se intampla. Maricica mi-a spus ca a intrat cineva peste ea, a violat-o si a batut-o. Oricum, era lovita, speriata, am vazut ca avea sange pe picioare", a spus o ruda de-a femeii abuzate.

Cand a aflat ce s-a intamplat, nepoata femeii violate si-a facut curaj si a mers sa vada daca intr-adevar violatorul mai este inca in pat. "M-am dus sa vad daca individul mai este acolo. L-am vazut dezbracat, cu fata in jos pe pat. Atunci am sunat la 112 si a venit politia. A fost incatusat si luat", a mai precizat nepoata femeii.

 

A intrat frica in tot satul

Impreuna cu politistii au ajuns la locul faptei si un echipaj medical. Dupa ce i-a acordat batranei primele ingrijiri medicale, echipajul a transportat-o pe aceasta la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, unde a ramas internata. Politistii au deschis un dosar penal pentru viol si violare de domiciliu. Daca tanarul va fi gasit vinovat, isi va petrece urmatorii ani dupa gratii.

In tot acest timp intreaga comunitate sta cu sufletul la gura. "Eu nu stiu ce suflet pot avea oamenii astia. Femeia asta este vai de capul ei, are handicap, e batuta de soarta. Cum poate unul de 20 si ceva de ani sa intre peste ea si sa-si bata joc? Eu stau cu usile incuiate. Am zis ca o sa-mi iau un sprey sau ceva sa-i dau in ochi la vreo unul daca vine. Imi este teama, ca si eu stau singura", a declarat o vecina de-a femeii abuzate.

Maricica a fost cat pe ce sa-si dea ultima suflare, avand in vedere ca in urma loviturilor primite de la agresor si-a pierdut starea de constienta, dar acum starea ei de sanatate este buna.

Citeste si : Poveste cutremuratoare la Iasi! Cu o saptamana inainte de nunta, mirele si-ar fi violat un verisor! Va mai avea loc nunta? FOTO, VIDEO

"Pacienta de 68 de ani a fost adusa la UPU «Sf. Spiridon» de catre ambulanta si politie, declarativ viol. A fost investigata clinic si paraclinic pentru traumatism cranio-cerebral cu pierderea starii de constienta, traumatism la nivel facial si la nivelul membrelor inferioare cu mai multe plagi excoriate. Pacienta era stabila hemodinamic, constienta, cooperanta, dar in stare de soc emotional. Dupa evaluare si stabilizare in urgenta nu s-au identificat leziuni care sa necesite internare si a fost trimisa pentru continuarea investigatiilor la specialitatile de ginecologie si neurochirurgie. Prognosticul vital favorabil. Evident ca pacienta va fi mai departe in atentia politiei si va avea nevoie de consiliere psihologica", a declarat prof. univ. dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU "Sf. Spiridon".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img