vineri, 19 aprilie, 2024

Socant! Un tata din Iasi a pus mana pe CUTIT si si-a facut singur dreptate! O focoasa ADOLESCENTA i-a innebunit pe toti! TOTUL sau NIMIC!

Distribuie:

Publicat:

Caz de-a dreptul incredibil la Iasi dupa ce un tata a decis sa-si faca singur dreptate • Doi barbati au ajuns la spital injunghiati dupa ce o adolescenta a dat startul unui duel • Din cauza fetei, un barbat are toate sansele sa ajunga dupa gratii pentru tentativa de omor • Acum, oamenii legii au inceput o ancheta si urmeaza sa stabileasca ce s-a intamplat de fapt • In tot acest timp, pe patul de spital se afla cei doi barbati cu rani serioase

Un barbat din Iasi risca sa-si petreaca urmatorii ani dupa gratii dupa ce a fost innebunit de o adolescenta. Povestea este pe cat de simpla, pe atat de complicata. Totul s-a petrecut in comuna ieseana Costuleni, pe data de 10 martie. Atunci Marius Cascaval, in varsta de 37 de ani, a mers la locuinta lui Nita Alexandru cu un cutit in mana, deranjat de faptul ca fiul sau ar fi fost in centrul unei dispute pentru o fata.

Intr-o fractiune de secunda l-a doborat pe barbat cu o lovitura de cutit. In apararea lui Nita a sarit unul dintre fiii sai, in varsta de 21 de ani. Si acesta a fost injunghiat de catre Cascaval. Imediat dupa atac, un apel la numarul unic de urgente 112 avea sa anunte tragedia. La fata locului a intervenit un echipaj medical care i-a transportat pe cei doi barbati la Spitalul "Sfantul Spiridon".

Citeste si : EXCLUSIV. Tentativa de omor intr-un apartament din Iasi, detinut de un primar – UPDATE FOTO,VIDEO

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi au venit doi pacienti, tata si fiu, ambii din Costuleni. Acestia au fost injunghiati cu un cutit de catre un consatean, in urma unui conflict violent. Din informatiile pe care le detinem, se pare ca conflictul a izbucnit de la faptul ca agresorul ar fi agresat-o inainte pe fata victimei. Este vorba despre un barbat in varsta de 51 de ani, care in momentul in care a fost transportat la UPU prezenta o plaga injughiata penetranta cu cutitul, la nivelul toracelui posterior stang. Intrucat acesta era un caz urgent, acesta a fost operat, fiind internat la Chirurgie Toracica. Fiul acestuia, un tanar in varsta de 21 de ani, tot din Costuleni, prezenta in momentul sosirii la UPU o plaga injunghiata la nivelul toracelui antero-lateral stang. Totodata, acesta prezenta hemopneumotorax stang in cantitate mica, o fractura de arc lateral stang, emfizem subcutanat toracic stang. Din cauza starii grave in care se afla, acesta a fost internat la Chirurgie Toracica", declara medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

 

Dosar penal pentru tentativa de omor

In urma anchetei pe care politistii ieseni au demarat-o, a fost intocmit un dosar penal pentru tentativa de omor. Din cate se pare, viata celor doi barbati a fost pusa in pericol. Localnicii spun ca alcoolul ar fi avut un rol important in toata aceasta incaierare.

"Copiii celor doi s-ar fi certat de la o fata. Marius ar fi intrat in curte la Nita si l-ar fi atacat cu un cutit. Nu stiu prea multe pentru ca nu am fost de fata, dar am inteles ca au fost bauti. Doamne fereste, s-ar fi putut intampla o nenorocire. Am auzit ca unul dintre ei ar fi in stare destul de grava", a spus un loclanic. Din cate se pare, intre copiii lui Cascaval si ai lui Nita ar fi avut loc un schimb de replici care a plecat de la o adolescenta. De acolo si pana la o adevarata tragedie nu a fost decat un pas.

"A fost politia pe aici, erau sa se omoare. Cica a intrat peste el in curte… Nu am mai auzit sa mai fi fost scandal asa. Acum fiecare trebuie sa raspunda pentru ce face", a completat un alt localnic.

Cert este ca Marius Cascaval are toate sansele sa-si petreaca urmatorii ani din viata dupa gratii. Ancheta politistilor continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img