vineri, 19 aprilie, 2024

Sociologul Marian Pieleanu, vesti proaste pentru PSD: Nicio sansa sa intre in turul II al prezidentialelor

Distribuie:

Publicat:

Sociologul Marius Pieleanu a declarat la emisiunea "Punctul de Întâlnire" de la Antena 3 că există șanse ca actuala conducere PSD să aleagă o altă persoană decât cea indicată pe primul loc în sondajele care măsoară popularitatea și intenția de vot a cetățenilor, candidat ce va fi ales de liderii social-democrați la Congresul PSD din 3 august.

„Este posibil să îl aleagă pe cel de pe poziția numărul doi din sondaj, însă este absolut imposibil și ar fi o greșeală dacă ar da un nume care este situat pe alte poziții în sondaj. Ar fi o greșeală fatală. PSD dacă nu reușește să se ducă în turul doi, mi-e teamă că va intra într-o implozie pe care nu o va putea controla nimeni”, a precizat sociologul Pieleanu.

„Există o dificultate în identificarea celei mai bune soluții pentru care PSD  să-și asigure trecerea în turul doi. Sunt mai mulți prezidențiabili care și-au manifestat dorința. Printre ei se află și Șerban Nicolae, Gabriela Firea, Mihai Fifor, domnul Tăriceanu ca o posibilitate de alianță. PSD are avea ce să aleagă”, a adăugat Marius Pieleanu.

Sociologul s-a arătat însă sceptic cu privire la şansele PSD de a accede în turul II al prezidenţialelor, susţinând că nici un candidat de talia lui Ion Ţiriac nu ar intra în turul II dacă este susţinut de PSD.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img