vineri, 29 martie, 2024

Socrul Vladutei Lupau are probleme cu legea! Ce acuzatii grave i se aduc lui Toma Rus si cat de influent este

Distribuie:

Publicat:

Problemele se tin lant in viata Vladutei Lupau! Socrul ei s-a ales cu o plangere penala si urmeaza sa dea explicatii in fata anchetatorilor. Toma Rus este un personaj influent in Cluj-Napoca. Fiul lui, fotbalistul Adrian Rus, si-a unit destinele cu indragita cantareata de muzica populara in urma cu aproape trei luni.

Socrul Vladutei Lupau, acuzat de un jurnalist ca l-a agresat

Socrul Vladutei Lupau este acuzat ca a agresat un jurnalist, care a depus o plangere penala impotriva acestuia. Scenele s-au petrecut, potrivit declaratiilor victimei, anul trecut, in timpul partidei dintre clujeni si Celtic Glasgow. La acea vreme, Toma Rus era sef al securitatii la CFR Cluj si, a povestit Justin Gafiuc, in timpul meciului acesta l-a apucat cu forta de brate si a inceput sa il bruscheze si sa-l injure. Jurnalistul de la GSP a marturisit ca a cerut ajutorul catorva stewarzi ca sa-l evacueze de pe stadion.

Din nefericire, cand jurnalistul credea ca lucrurile s-au calmat, patru indivizi cu veste galbene l-au imobilizat si au inceput sa ma tarasca efectiv spre poarta arenei, in timp ce el striga sa fie eliberat. In acele momente tensionate, a mai spus Justin Gafiuc, el a primit doi pumni si i-a fost rupta camasa. Scenele, a mai acuzat jurnalistul GSP, s-au petrecut sub privirile si coordonarea lui Toma Rus si a adjunctului sau, un tip cu parul scurt, alb.

Socrul Vladutei a declarat ca, de fapt, jurnalistul a fost cel care a declansat conflictul si ca a fost lovit de acesta. In urma plangerii jurnalistului, Parchetul Cluj a deschis un dosar penal in rem (n.r.: pentru fapta, nu impotriva unei persoane) pentru infractiunea de purtare abuziva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img