joi, 25 aprilie, 2024

Soferul care a provocat accidentul cu cinci morti la Vadu Moldovei era un impatimit al live-urilor la volan

Distribuie:

Publicat:

Narcis Bogdanescu, tanarul in varsta de 21 de ani care a provocat tragedia soldata cu cinci morti la Vadu Moldovei, in aceasta dimineata, era un impatimit al live-urilor la volan.

 

Tanarul din comuna Rasca, judetul Suceava, venise din Anglia in urma cu numai doua zile, pentru a fi alaturi de familie si prieteni de sarbatori, dar si pentru a incepe scoala de soferi profesionisti.

Noaptea trecuta, el a petrecut alaturi de patru prieteni intr-o discoteca din alta comuna.

 

La intoarcere, soferul, care circula cel mai probabil cu viteza excesiva, a intrat in plin intr-un TIR inmatriculat in Turcia care a trecut efectiv peste autoturismul in care se aflau tinerii.

Cei cinci prieteni au murit pe loc. Toti aveau varste cuprinse intre 17 si 21 de ani.

 

Soferul obisnuia sa faca live pe Facebook cand conducea

 

Potrivit postarilor de pe profilul de Facebook, Narcis Bogdanescu era un impatimit al live-urilor la volan.

Tanarul a intrat in direct cu prietenii de pe reteaua de socializare, in mai multe randuri, atunci cand se afla la volanul masinii sale.

La una dintre transmisiuni, in urma cu aproximativ doua luni, Narcis s-a filmat in timp ce taia curbele cu viteza, asculta muzica si se uita pe telefon.

Niciodata nu s-a intamplat sa fie implicat intr-un accident rutier, spun prietenii sai.

Totusi, tragedia a lovit noaptea trecuta, atunci cand Narcis a provocat cumplitul accident de la Vadu Moldovei in care a murit atat el, cat si cei patru prieteni alaturi de care petrecuse toata noaptea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img