News Flash:

"Solidar" cauta "Talente in devenire"

27 Septembrie 2016
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
Asociatia "Solidar", demareaza pe perioada 1 octombrie-1 decembrie, proiectul "Talente in devenire", finantat prin Programul Consiliului Judetean Vaslui pentru activitati nonprofit de interes general pentru anul 2016, in domeniul "Cultura".

"Obiectivele proiectului sunt stimularea implicarii organizatiilor neguvernamentale in valorificarea si promovarea potentialului cultural al judetului si stimularea participarii cetatenilor la viata culturala, prin diversificarea ofertei culturale. De asemenea, proiectul nostru urmareste stimularea participarii tineretului, in mod special din municipiile Vaslui, Barlad  si Husi, dar si din comune, la revigorarea activitatilor cultural-artistice si educative", au declarat reprezentantii Asociatiei "Solidar".


Valoare proiectului este de 9.296 de lei si consta in organizarea de spectacole concurs in Husi, Vaslui si Barlad.

Primul spectacol are loc la Vaslui, pe 1 octombrie, incapnd cu orele 11.00. Toti cei care doresc sa participe la sectiunile de teatru-poezie, muzica sau dans, trebuie sa se inscrie la presedintele asociatiei Ionel Popa - 0753/342.654 sau pe e-mail la asociatia.solidar•yahoo.com.

solidar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0852 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017955 (s)