vineri, 29 martie, 2024

Solutia ‘ingenioasa’ a unui roman de-a nu mai plati plinul de benzina si de a ajunge la inchisoare!

Distribuie:

Publicat:

Un tanar a crezut ca a reusit sa gaseasca o metoda prin care va reusi sa faca plinul la masina mamei sale fara sa coste nimic. Nu i-a iesit, oricat de multa ingeniozitate a avut… Intamplare a avut loc in noaptea de 20 spre 21 ianuarie, atunci cand ”inteligentul” a luat masina mamei sale, a mers in parcarea unui supermarket din Braila si a furat placutele de inmatriculare ale unui autoturism de aceeasi marca precum cel al mamei sale.

A montat placutele false pe masina si apoi a mers intr-o benzinarie, acolo unde a alimentat 50 litri de motorina dupa care a plecat fara sa plateasca.

Din nefericire pentru el, a doua zi, politistii Biroului de Ordine Publica Braila l-au prins in trafic, pe strada Grivitei. El a fost condus la audieri si a recunoscut ca a alimentat fara sa plateasca. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru furt. In aceeasi zi, politistii din Braila au reusit sa prinda un alt tanar, in varsta de 18 ani, care aplicase acelasi scenariu pentru a alimenta gratis, in data de 23 octombrie 2017.

CITESTE SI: Vesti proaste, soferi! Benzina si motorina se vor scumpi iar! Carburantii vor ajunge, in curand, chiar si la 6 lei pe litru!

Am stabilit un nou record european! Din nou, unul cu care nu avem de ce si nici cum sa ne mandrim. Faptul ca – in ultimele doua saptamani – benzina si motorina s-au scumpit cel mai mult la nivelul Europei, chiar nu e motiv de bucurie. Specialistii spun, insa, ca e doar inceputul. Carburantii vor ajunge, in curand, chiar si la 6 lei pe litru.

Scumpirea din ultimele doua saptamani a carburantilor, generata si de cresterea taxelor, in special a majorarii accizelor de anul trecut, a fost mai mare decat cea din Europa, potrivit datelor Oil Bulletin, serviciul de monitorizare a pietei carburantilor din Uniunea Europeana. La data de 1 ianuarie, pretul mediu la benzina era, in Romania, de 5,16 lei pe litru, iar pretul mediu al motorinei de 5,27 lei pe litru. La 15 ianuarie, benzina costa 5,32 lei litrul, iar motorina 5,42 lei litrul, potrivit statisticii Oil Bulletin, ceea ce inseamna o crestere cu 3% la benzina si cu 2,8% la motorina.

La nivel european, carburtantii s-au scumpit in aceeasi perioada cu 0,3%.

Mai avem putin si ii ajungem pe cei din Spania la pretul carburantilor, sau pe cei din Austria care are un salariul minim de 1.300 de euro. Polonia chiar are bezina mai ieftina ca la noi!

Romania 1,15 euro

Austria 1, 20 euro

Bulgaria 1,043.56

Grecia 1,544.00 euro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img