joi, 28 martie, 2024

Solutia naturala care curata aproape orice din casa – Toate ingredientele le ai chiar in casa

Distribuie:

Publicat:

Din fericire, exista produse naturale care ne pot ajuta sa scapam de mizeria nedorita si le putem gasim in propria bucatarie.Cu ajutorul acestor produse puteti curata aproape orice.

1. Bicarbonatul de sodiu: Utilizati bicarbonatul pentru a elimina mirosurile si pentru albire. O pasta de bicarbonat si apa poate ajuta la albirea chiuvetelor si cazilor de baie, iar o cutie de bicarbonat in frigider, baie sau dulapuri ajuta la absorbtia mirosurilor. Cu ajutorul pastei de bicarbonat puteti curata si cuptorul. Aplicati pasta de bicarbonat pe tot interiorul cuptorul si lasati sa actioneze timp de cateva ore, apoi stergeti.

2. Ceara de albine: Puteti uita de produsele uleioase pentru lustrul mobilei in favoarea atotnaturalei ceri de albine. Gasiti un crescator de albine local, si mai si sprijiniti economia voastra locala!

3. Ulei din arbore de ceai: Toarna intr-un recipient cu pulverizator ulei de arbore de ceai, cateva picaturi. Peste, adauga apa. Foloseste acest produs pentru igienizare si curatare. Daca doresti sa miroasa mai frumos, poti adauga ulei esential de geranium. Va facem minuni la acest capitol, iar tu vei castiga bani, practic, folosind acest amestec simplu.

4. Otet: Otetul este o solutie universala de curatat. Amesteca apa cu otet si spala podeaua cu acest amestec obtinut. Testeaza-l mai intai, pentru a te asigura ca nu pateaza. Este perfect si pentru ferestre, dar si pentru igienizare. Este o metoda sigura si eficienta de a curata portiunile de care ai nevoie.

5. Lamaia: Sucul de lamaie este unul dintre cei mai mari agenti de curatare a organismului, ajutand la eliminarea grasimii si detoxifierea sangelui. In mod similar, se dovedeste a fi o solutie excelenta si pentru curatarea casei. Acesta este un dezinfectant, care functioneaza peste tot in baie, mai ales la toaleta. Pune in cuptorul cu microunde o cana de apa care contine sucul de la o jumatate de lamaie. Incalzeste-o 2 minute si aburul care este generat va inmuia grasimea si alte reziduuri lipicioase. Apoi, pur si simplu stergi interiorul cuptorului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img