vineri, 19 aprilie, 2024

Solutii simple pentru arata mai tanara

Distribuie:

Publicat:

Nu conteaza numai cati ani ai, ci si cum te ingrijesti sau ce  obiceiuri ai pentru a diminua urmele trecerii timpului asupra ta. Daca vrei sa arati mai tanara trebuie sa pui in aplicare o strategie utila care sa vizeze aspecte multiple, astfel incat sa te simti multumita de aspectul tau in orice moment, iar celor din jur sa le fie greu sa-ti ghiceasca varsta. Iata ce solutii te fac sa arati mai tanara:
 
1. Poarta ochelarii potriviti. In cadrul unei cercetari realizate de oamenii de stiinta de la Universitatea Jacksonville s-a constatat ca ochelarii fac persoanele sa fie considerate mai in varsta, dar nu trebuie sa te descurajezi daca ai nevoie de ei pentru a citi. Merita sa investesti intr-o rama cu o forma atractiva, care atrage atentia spre partea de sus a fetei. Incearca sa-i eviti pe cei tip aviator pentru ca vor pune accentul pe riduri si pe partea de jos a fetei.
 
2. Uita de pantofii ortopedici. La prima vedere este o idee buna sa sacrifici stilul personal pentru a purta pantofi ortopedici, care sunt mai comozi, dar in acest fel vei parea mult mai in varsta. Mai bine alege variante moderne, cu o talpa comoda, astfel incat sa nu pierzi beneficiul pe care il aduc pantofii deosebiti unei tinute alese corect.
 
3. Poarta sutienul potrivit. Indiferent ce varsta ai este esential sa poti un sutien care ti se potriveste. Nu numai ca asigura sustinere decolteului, dar are si un efect de slabire, in timp ce sutienul gresit va lasa urme pe piele, se va observa prin haine si va da impresia ca porti lenjerie veche si demodata.
 
4. Fii atenta la postura. Postura grestia nu provoaca numai dureri de cap, de gat si probleme de respiratie, ci te poate face sa pari mai varsta decat esti. Nu te cocosa cand stai pe scaun si privesti in ecranul computerului. Stai dreapta  si vei parea mult mai tanara si increzatoare in fortele tale.
 
5. Fa exercitii mai des. Exercitiile fizice iti imbunatatesc tonusul, contribuind la un somn profund si o stare de spirit pozitiva. Miscarea incetineste imbatranirea la nivel celular si previne bolile cronice. Potrivit specialistilor, exercitiile fizice reduc aspectul ridurilor, iar in unele cazuri chiar le fac sa dispara.
 
6. Dormi suficient. Somnul de frumusete nu este deloc o gluma. Prea putine ore de somn favorizeaza acneea, inrosirea pielii, cearcanele, pungile de sub ochi si deshidratarea. Incearca sa adormi la aceeasi ora in fiecare zi si sa te relaxezi cu 15-30 de minute inainte de ora de culcare pentru a crea un ritm de odihna benefic pentru intreg organismul.
 
7. Dormi pe spate. Nu conteaza numai cat dormi, ci si cum. Daca dormi pe burta sau pe o parte vei favoriza ridurile si deteriorarea pielii, in timp ce dormitul pe spate reduce pungile de sub ochi, previne ridurile si te ajuta sa te relaxezi, favorizand reinnoirea pielii si eliminarea stratului de celule moarte.
 
8. Hidrateaza-te suficient. Deshidratarea te imbatraneste pentru ca tenul va fi uscat, cu un aspect tern. Este bine sa ai mereu la tine o sticla cu apa si sa eviti cafeaua, sucurile tip cola sau ceaiul negru, care accentueaza deshidratarea si descuamarea pielii.
 
9. Albeste-ti dintii. Pe masura ce inaintezi in varsta smaltul dintilor va deveni mai poros, iar dentina de nuanta galbena de dedesubt va deveni vizibila. Aceasta culoare galbuie a dintilor este un semn evident al imbatranirii, dar poti remedia problema cu un tratament de albire. sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img