vineri, 29 martie, 2024

Sora lui Nicusor Iordan arunca bomba in scandalul cu Anamaria Rosa: ”Nu a fost viol, a fost cu consimtamant. A fost dorinta lui Aurelian Preda!

Distribuie:

Publicat:

Ipoteză bombă lansată de Mariana, sora lui Nicușor Iordan. Femeia susține că însuși Aurelian Preda i-a lăsat cu limbă de moarte lui Iordan să devină ”bărbatul fiicei lui”. În plus, Anamaria Rosa și-ar fi dat consmițământul pentru relația cu Iordan, deși în paralel se iubea cu un tânăr de vârsta ei.

”Nicușor a spus doar: ”Nu am abuzat, nu am violat. Am făcut-o cu consimțământul ei, normal”. Între ei s-a întâmplat de mai multe ori. De foarte multe ori. Cu acordul și consimțământul ei. Ea era majoră! Există dovezi pe camerele de supraveghere de la garsoniera unde locuia sora mea. Acum vine la televizor și spune: vai, cât am fost de abuzată!

A fost o relație liber-consimțită. Din cauza acestor lucruri care se întâmplă acum, Nicușor este în terapie…

Dacă relația lor se consuma în timp ce ea avea o relație cu un alt băiat? Bineînțeles! Și Nicușor era cu o fată.

Niciodată, fratele meu nu a spus că n-ar fi avut vreo relație intimă. Dar nu a violat, nu a hărțuit… Domnișoara Ana a vrut 100.000 euro, în vară. Domnișoara Ana s-a complăcut în această situație.

Să vă mai spun un lucru: tatăl Anei, acum ceva vreme, ne spunea – și mi-a spus mie personal – că și-ar dori ca după moartea lui, Nicușor și Ana să fie împreună. Domnișoara a locuit în acea casă 15-17 ani dar nu știe nimic, n-a auzit nimic, nu a văzut nimic”, a declarat sora lui Nicușor Iordan la un show de televiziune.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img