marți, 19 martie, 2024

Sora romanului declarat mort de autoritatile italiene, declaratii sfasietoare: “Puteam sa o pierdem si pe mama”

Distribuie:

Publicat:

Sora lui Marian Rosca, romanul declarat mort de autoritatile italiene, a facut declaratii sfasietoare.

Femeia a povestit cum au primit teribila veste ca Marian si-ar fi pierdut viata.

„Au tot asteptat sa intre la morga, au sunat la consulat si au intrat la amiaza. I-au dat voie sa vada, a intrat acolo la morga si nu era fratele meu. Era colegul care a fost cu el in camion. S-a facut o greseala din acte si au trecut ca e Rosca Marian. Au sunat din nou la consulat si au plecat sa il caute la spital.", a povestit sora romanului.

In plus, femeia spune ca fratele sau este in stare grava. Ea a declarat ca in ziua in care au fost anuntat ca Marian ar fi murit, ei ar fiputut sa o piarda si pe mama lor, pentru ca a suferit un soc.
"L-au gasit in viata, dar e grav. Mai tragem o speranta, speram sa fie bine. (…) Medicii i-ar fi indus coma sa nu mai simta dureri si in jur de doua saptamani i-au dat ca sa vedem cu evolueaza. Noi ne-am gandit si la fratele nostru, dar si la mama ca puteam sa o pierdem si pe ea la vestea asta. Asteptam sa vedem cum va fi cu fratele si vom vedea, ne-au sunat foarte multi oameni din Italia, pe mine in special, oameni care sunt acolo avocati, juristi si s-au oferit sa ne ajute, dar deocamdata stam pe loc sa vedem cum e starea lui ca asta e cel mai important, dupa aceea posibil sa mergem si mai departe”, a declarat Aurelia Rosca, conform Romania TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img