marți, 23 aprilie, 2024

Sorana Cirstea, moment terifiant: “Instant a venit un miros de ars, am vazut moartea…“

Distribuie:

Publicat:

Momente de groaza pentru Sorana Cirstea. Tenismena a povestit cu lux de amanunte episodul infricosator trait in luna mai. Atunci, avionul care se afla in drum spre Madrid a fost aproape de o tragedie dupa ce a lovit o pasare in zbor.

“Eram in avion cu Catalin Morosanu si, la un moment dat, avionul a lovit o pasare in zbor. Instant a venit un miros de ars in interior, un motor s-a oprit si atunci chiar m-am speriat. Am vazut moartea cu ochii. Am avut noroc ca eram aproape de aterizare si am avut un pilot incredibil.

Sorana Cirstea a vorbit despre momentul de groaza prin care a trecut

Imi aduc aminte ca m-am speriat, chiar ii spuneam antrenorului meu ca mi-e frica rau de tot. Catalin Morosanu a spus ca, dupa acel moment, poate bate pe oricine.

Acum este ceva mai bine, mai am mici emotii la decolare. Inainte chiar ma temeam de turbulente, acum nu mai e cazul asa mult”, a declarat Sorana Cirstea.

CITESTE SI: Simona Halep a dat lovitura pe final de an. Ce suma a incasat pentru castigarea turneului de la Hua Hin

Simona Halep si-a asigurat unul dintre cele mai mari premii din acest an dupa ce a reusit sa triumfe la turneul demonstrativ de la Hua Hin, unde a reusit sa invinga doua adversare de calibru.

Romanca a trecut de Johanna Konta si Karolina Pliskova. Chiar daca acest turneu nu face parte din circuitul WTA, organizatorii nu s-au zgarcit atunci cand a venit vorba de premii, sumele puse in joc fiind unele substantiale.

Directorul turneului, Suwat Liptapanlop, a dezvaluit intr-o conferinta de presa ca cele patru jucatoare au impartit premii in valoare de doua milioane de dolari. Pentru simpla prezenta s-a platit o suma fixa, la care s-au mai adaugat banii proveniti din rezultatele obtinute in cadrul turneului. Astfel, in urma victoriilor obtinute, Halep a plecat de la Hua Hin cu peste 700.000 de euro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img