vineri, 26 aprilie, 2024

Sorana ex-ASIA se pregateste sa devina mamica! A facut ea insasi anuntul

Distribuie:

Publicat:

Sorana Darclee, fosta componenta a trupei ASIA, a trecut printr-un divort si a cazut in depresie, in acele momente. Casnicia a daramat-o, dar spune ca ar mai face o data pasul. Mai ales acum, ca si-a gasit, din nou, fericirea. Artista a vorbit despre noul iubit si a dezvaluit ca isi doreste sa devina mama.

„Ne dorim un copil, ne iubim. Lucrurile astea vin asa natural. E prea devreme in relatia noastra ca sa vorbim despre un copil”, a spus Sorana Darclee.

Cum a scapat Sorana de depresie
“In primul rand, sa o recunoastem! Daca avem acea tendinta, de a spune constant “Lasa, ca e bine!” sau sa gasesti vinovati, atunci esti foarte departe de a te vindeca. Din momentul in care iti dai seama ca suferi de depresie, sa stii ca esti un pic mai aproape. Pentru ca atunci ai gasit problema si poti sa incepi. Inainte de toate, trebuie sa iti gasesti un hobby, ceva care sa te scoata din zona aia… Eu am pictat. Am pictat, am plantat – este partea vietii care pe mine ma bucura foarte tare si ma relaxeaza.  Iti trebuie forta. Daca nu ai forta, te duci la un psiholog. De aceea este foarte important sa deschizi usa unui cabinet a unui specialist si sa ii spui: -Am o problema si vreau ajutor-. Si sa faci tot ce iti sta in putinta ca sa te lasi salvat. Depresia m-a invatat ca sunt mult mai puternica decat cred, ca sunt mut mai capabila decat m-am crezut vreodata si ca, intr-adevar, nu exista: Nu pot. «Nu pot» e o limitare in mintea noastra”, a povestit Sorana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img