joi, 28 martie, 2024

Sore a reusit sa slabeasca 26 de kilograme imediat dupa ce a nascut: ”Secretul meu…”

Distribuie:

Publicat:

Sore este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, care reuseste sa imparta cu succes viata de familie cu cea profesionala. Cantareata are o fetita, pe nume Erin, in varsta de aproape doi ani, de care este foarte mandra. Invitata in cadrul emisiunii „Vedetele Raspund” a Revistei Avantaje, Sore a marturisit ca s-a ingrasat destul de mult in perioada in care a fost insarcinata.

 

Cum a reusit Sore sa slabeasca 26 de kilograme imediat dupa ce a nascut
Cantareata a recunoscut ca avea 86 de kilograme inainte sa nasca, dar apoi a reusit cu succes sa ajunga la greutatea pe care o avea inainte de a ramane insarcinata. Ba mai mult decat atat, a reusit sa slabeasca mai mult decat se astepta.

„Ma trezesc la 6 in fiecare zi cu Erin, e foarte matinala, nu stiu cu cine seamana. Pana la ora 9-10 sunt doar a ei, ne jucam mancam, dupa care ea merge la nani, apoi eu plec catre viata de artist. Studio, repetitii, mai fac interviuri. Si de fiecare data la ora 5 vreau sa fiu acasa, pentru ca pleaca bona. Daca mai am vreo filmare care se prelungeste, atunci vine mama si ma ajuta. Incerc sa imi pun absolut totul dupa ora ei de somn, ea se culca dupa ora 7 jumatate – 8, si abia apoi ma duc la concerte si la toate celelalte. Imi doresc tare mult sa fiu langa ea. In timpul sarcinii am luat 26 de kilograme. Imi aduc aminte ca eram cu Mircea, iubitul meu langa cantar in luna a opta si ne cantaream eu, apoi el. Si am facut un plan: Mircea tu trebuie sa te ingrasi o data cu mine, ca sa nu fii tu slabanog si eu ditai butoiasul. Si el a spus, da ok sunt de acord, dar tu niciodata nu trebuie sa depasesti kilogramele mele, ca dupa aia avem o problema. Si am zis bun imi place planul asta si el s-a ingrasat cot la cot cu mine. In ziua de dinainte sa mergem la operatie, eu aveam 86 de kilograme, iar el 87. Si am zis ce bine suntem in regula.

Cand m-am intors acasa am venit cu 6 kilograme in minus de la spital. Eu am plecat de la 60, atat aveam inainte de sarcina, si la patru luni dupa aveam 66. Azi am 56, am slabit mai mult decat inainte, dar netinand nicio dieta.

Din momentul in care am nascut am devenit vegetariana. Acum nu m-am intors la carne, dar de exemplu daca mananc pizza imi place cu peperonni. Nu am ce sa fac. Secretul meu pentru mine a fost sa mananc acelasi lucru. De exemplu, daca mananc paste la pranz, nu mai mananc altceva seara doar paste. Pot sa fie 5 mese, dar din acelasi fel de mancare. Dar asa a functionat la mine. Dar intr-o perioada din viata mea am mancat doar paste, arabiata, cu somon, nu e sanatos, dar zici ca eram insarcinata cand nu eram insarcinata cu poftele. A fost ciudat. Am facut sport de doua ori pe saptamana, squash, dar nu la sala,” a povestit Sore.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img