marți, 19 martie, 2024

Sorin Grindeanu: Avem un program de guvernare pe care o sa-l indeplinim 100%

Distribuie:

Publicat:

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, in aceasta seara, la RomaniaTV, ca “Avem un program de guvernare pe care o sa-l indeplinim 100%.” El a adaugat ca “Incercam ca in jurul datei de 25 ianuarie, poate chiar mai repede, sa trimitem bugetul spre Parlament.” Intrebat daca va ramane 4 ani la Palatul Victoria, Grindeanu a raspuns ca “PSD da. Asta o sa hotarasca oamenii, daca ceea ce facem noi acolo facem bine. Ne tinem de angajamente.”

Grindeanu a promis si ca “Ne vom respecta toate angajamentele. Eu am evitat sa vorbesc despre mosteniri grele, chiar daca sunt. Lumea n-a votat programul de guvernare al PSD ca sa spunem despre mostenirea grea. Le-am cerut ministrilor sa-mi faca o situatie cu ce au gasit si ce trebuie facut pentru a pune in practica programul de guvernare.”

Grindeanu spune despre Guvernul sau ca “Nu e vorba de a juca individual, e o echipa solida, care lucreaza ca o echipa”.

Vezi si: Liviu Dragnea, despre preluarea sefiei Guvernului: “Sorin Grindeanu presteaza bine. Daca va rezista…”

El a subliniat ca scorul PSD de la parlamentare “E cel mai mare scor obtinut de un singur partid la alegeri post-decembriste. Increderea e imensa”, adaugand ca “Campania a condus-o domnul Liviu Dragnea.”

Despre discutia cu Klaus Iohannis privind proiectia bugetara: “O discutie corecta institutional. Eu nu sunt un tip conflictual.”

Intrebat daca ramane 4 ani la Palatul Victoria: “PSD da. Asta o sa hotarasca oamenii, daca ceea ce facem noi acolo facem bine.”

Intrebat daca este un om bogat: “Nu. Dar nu sarac. Sunt in clasa de mijloc.”

Despre Liviu Dragnea: “Liviu Dragnea ne-a condus extrem de bine, si la alegerile locale, si la alegerile parlamentare, si am obtinut scorurile istorice. Eu am prins foarte multi presedinti la PSD. Modul in care Liviu Dragnea a stiut sa ne aseze, si la locale, si la parlamentare, arata foarte bune calitati de lider.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img