sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Sorin Grindeanu: Oamenii se uita cu incredere si speranta

Distribuie:

Publicat:

Premierul Sorin Grindeanu a sustinut cea de-a doua sedinta de guvern de la preluarea mandatului. Grindeanu spune ca ministrii spi au luat primele masuri pentru punerea in aplicare a programului de guvernare al PSD. Astfel, au fost marite salariile din administratia locala, din cultura, s-au majorat bursele studentesti si s-au acordat gratuitati pe calea ferata, precum si marirea pensiilor.

”Pentru multi dintre romani, a fost o zi lunga din cauza viscolului. Ne-am ocupat indeaproape de fiecare masura de urgenta. Va vom tine la curent cu tot ce se intampla in tara in continuare

Astazi, am luat primele masuri pentru punerea in aplicare a Programului de guvernare in cadrul Sedintei de Guvern: pensii mai mari, salarii marite pentru cei care muncesc in administratia publica locala (e important sa subliniez aici ca nu ne referim la functiile de conducere), salarii mai mari pentru angajatii din functiile de executie din domeniul culturii care, din pacate, au inca venituri insuficiente. Totodata, am decis marirea burselor studentesti si transport gratuit pe calea ferata pentru acestia. Am luat o serie de masuri consistente pentru mediul de afaceri astfel incat sa cream premisele unei unei cresteri economice sustenabile. Si, nu in ultimul rand, am decis ca de la 1 februarie 2017 sa marim salariul minim la 1450 lei!

Oamenii se uita cu incredere si speranta catre noi. Tocmai de aceea, ma voi asigura ca vom raspunde cu responsabilitate asteptarilor romanilor.”, e mesajul lui Sorin Grindeanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img