miercuri, 17 aprilie, 2024

Sorin Ovidiu Vintu, despre Liviu Dragnea: ” Securistii i-au dat una peste ochi de i s-a pleostit mustata”

Distribuie:

Publicat:

Aflat in spatele gratiilor, Sorin Ovidiu Vintu a facut noi dezvaluiri despre lupta politica din Romania. "Natia l-a mandat prin vot pe Dragnea sa conduca statul. In felul asta el a capatat in mod legitim dreptul s-o faca. Cand a incercat sa ia haturile, securistii care erau deja pe capra, in mod nelegitim, i-au dat una peste ochi de i s-a pleostit mustata. Deci nu discutam de doua carute care alearga in paralel, ci de una singura care are pe capra un vizitiu pus de americani, nu de romani, gloaba care o trage esti tu generatie, iar biciul folosit este Justitia. Daca nici acum n-ai inteles, inseamna ca esti proasta!", a scris mogulul pe blog-ul sau.

"Generatie, saptamana trecuta am postat pe Facebook o sesizare publica adresata institutiilor diriguitoare ale Justitiei. Am ales aceasta modalitate nu pentru a obtine vreo verificare din partea acestor institutii (pentru asta e nevoie de sesizari oficiale, scrise si depuse la secretariatele acestor instiutiii) – sunt prea orgolios si prea inteligent pentru genul asta de demers – ci pentru a pune reflectorul pe o noua realitate creata in ultimii ani. Cei care au avut inteligenta sa-mi citeasca blogul de la inceputurile lui au avut sansa sa afle primii, intr-o prezentare sistemica, organizata si pe intelesul oricui, modul de alcatuire si functionare a puterii nelegitime instalata in fruntea Romaniei si zona din care aceasta este coordonata. Intelegand matricea, atat procurorii cat si jurnalistii au inceput sa sape si sa scoata la suprafata dovezi dintre cele mai incredibile, care veneau sa confirme cu supra-masura tot ceea ce devoalasem. Criticii mei au spus si vor spune ca ma laud, ca ei au fost primii care au spus-o, ca sunt doar un infractor care urla din fundul unei celule, cersind atentia cuiva. Cu modestia si smerenia pe care deja mi le cunoasteti, bai generatie, le raspund astfel:

– Sictir papagalilor si luati-va notite din cele ce urmeaza!

Asa cum deja se stie, in Romania a avut loc un razboi civil intre blocul securist coordonat de CIA (povestea cu Soros care conducea CIA ul i-a fost livrata in mod inteligent procarului din Teleorman care, cu agerimea bine cunoscuta de acum, a inghitit-o si a inceput s-o zbiere ca prostu’ din toti bojocii) si blocul politic, fiecare dintre aceste blocuri avand atasate si alte grupuri si institutii importante, asa cum vi le-am descris deja in materialele anterioare. Miza acestui razboi era conducerea statului, care, conform Constitutiei, trebuia efectuata de catre reprezentanti ai poporului alesi prin vot; iar dupa 11 septembrie, conform politicii americane in statele vasale, aceasta trebuia efectuata de catre serviciile de informatii ale acestor state, servicii aflate in directa subordonare a Departamentului de Stat american, prin Agentia Centrala de Informatii – CIA. Sfarsitul acestui razboi iti este deja cunoscut, securistii au batut la blocul politic si la grupurile pendinte ca la fasole, l-au trimis pe Maior ambasador, pe Coldea profesor si pe Predoiu l-au avansat discret, informal si gales in pozitia numarul 1 a spionajului romanesc (intre noi fie vorba, la cat este de inteligent, asta chiar merita), s-au ascuns in spatele lui Kovesi, au aruncat societatea intr-o decontare sterila cu trecutul (vezi comisia parlamentara care se ocupa de alegerile prezidentiale din 2009) si-au pus premieri si guverneaza dupa bunul plac si bruma de cunoastere intre ale administrarii unui stat pe care o au. Victoria zdrobitoare repurtata de securisti a fost posibila si ca urmare a tradarii blocului politic de catre liderii lui, Ponta, Blaga, Basescu, Dragnea, Zgonea, Oprea si multi altii din liniile doi si trei, care, fie au fost, fie au devenit ofiteri acoperiti, fie s-au lasat folositi ca agenti de influenta, fie au spionat si au dezinformat in favoarea blocului inamic. De partea cealalta, blocul politic, chiar daca a reusit sa mentina aparenta unei situatii stabile, participand la alegeri, organizand campanii electorale, participand la viata publica sub stindardul unuia sau altuia dintre partide, in realitate degringolada creata de pierderea razboiului a creat brese uriase prin care au navalit in grup sau individual, indivizi fara nicio legatura cu politica (vezi USR). Constientizand pierderea razboiului, liderii grupului politic (exceptie facand Calin Popescu Tariceanu) s-au pus cu totul la dispozitia blocului castigator, acestuia nemairamanandu-i nimic de facut decat sa aleaga slujitorii care-i convin, mult mai atent si mai discret decat au facut-o Coldea si Maior.

E o prostie cat casa sa vorbesti de un “stat paralel” in conditiile in care nu a aparut o alta Constitutie, un alt pachet de legi, o alta Inalta Curte de Justitie, un alt Parchet General, o alta Curte de Conturi, o alta Banca Nationala si enumerarea poate continua pina la ultima institutie a unui stat. Sintagma de “stat paralel” este doar un sofism menit sa cautioneze neputinta celor desemnati prin alegeri, de catre popor, sa-si exercite dreptul de a conduce.

Mai pe intelesul tau generatie:

Natia l-a mandat prin vot pe Dragnea sa conduca statul. In felul asta el a capatat in mod legitim dreptul s-o faca. Cand a incercat sa ia haturile, securistii care erau deja pe capra, in mod nelegitim, i-au dat una peste ochi de i s-a pleostit mustata. Deci nu discutam de doua carute care alearga in paralel, ci de una singura care are pe capra un vizitiu pus de americani, nu de romani, gloaba care o trage esti tu generatie, iar biciul folosit este Justitia. Daca nici acum n-ai inteles, inseamna ca esti proasta!

Dupa aceasta introducere ajungem si la fenomenul care a generat sesizarea publica facuta de mine pe Facebook.

O data lupta incheiata, grupuri intregi de soldati bine antrenati din ambele tabere s-au trezit nu doar fara obiectul muncii ci si cu buzunarele goale. Toti sponsorii lor, prin efortul comun si tamp, au fost fie bagati la puscarie, fie in imposibilitatea financiara de a-i mai stipendia. Din acel moment, ceea ce pana atunci era un fenomen izolat, s-a transformat intr-un fenomen de masa, marile blocuri combatante au fost inlocuite cu zeci de bande de crima organizata la nivel national. In general, o banda este alcatuita din 5-6 membri principali, fiecare dintre acestia avand si cercul de relatii propriu. Banda are obligatoriu in componenta un securist, un judecator, un procuror, un inspector ANAF, un politician si, nu de putine ori, un lider ai lumii interlope. Santajeaza, genereaza conflicte pe care apoi le aplaneaza contra cost, isi ofera serviciile in cadrul unor executari silite, pentru a-i ajuta pe unii sau pe altii sa intre in proprietatea unor bunuri la preturi modice, procura sau fabrica dovezi incriminatorii la adresa rivalului sau rivalilor patronului care-i angajeaza, lanseaza si intretin teme false in mass-media, prin dezvaluiri facute in momente cu grija alese. Cu toate ca bordelurile si puscariile sunt cel mai bine informate medii, se poate afirma ca si SRI-ul este o zona la fel de bine informata si stie toate aceste lucruri, dar se multumeste doar sa-i monitorizeze, in speranta ca va putea folosi aceste bande, prin santaj, la alegerile prezidentiale din 2019, fara a intelege cu adevarat pericolul pe care aceste bande il reprezinta. Daca nu sunt eliminate acum, in 5-6 ani vor capata o asemenea putere in stat, incat, prin comparatie, puterea pe care o au azi in Romania va parea o gluma. Am considerat ca este important, generatie, sa-ti semnalez acest fenomen, pentru ca el face parte din viata ta si va marca multi ani de acum inainte. Tu nu ai cum sa actionezi impotriva lor, dar macar sa fii informat, in eventualitatea in care te vei trezi vreodata intr-o situatie tampita si nu stii de unde ti se trage, sau pentru cazul in care ai nevoie de o alternativa in interpretarea unei situatii.

Am inceput acest material folosind una dintre tehnicile de across care enerveaza, pentru a-ti atrage atentia asupra continutului – in primul rand, si pentru cei care, avand vocatie permanenta a cretinismului, isi permit sa-mi insulte starea temporara de puscarias, ignorand deliberat dovezile care atesta netemeinicia ei – in al doilea rand. O alta tehnica de atragere a atentiei ar fi fost sa incep cu o poanta, dar mi s-a terminat rezerva de hrana si nu prea am chef de ras."

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img