joi, 28 martie, 2024

Sorin Ovidiu Vintu: “SRI este dirijat din afara de catre partenerii strategici, de catre americani, CIA mai exact”

Distribuie:

Publicat:

Din inchisoare, Sorin Ovidiu Vintu a oferit un interviu jurnalistei Sorina Matei. Omul de afaceri a vorbit despre postul de televiziune Realitatea TV si a tinut sa precizeze ca acest trust de presa nu a fost niciodata in proprietatea lui Elan Schwartzenberg, Cozmin Gusa si Maricel Pacurariu, ci a ramas a lui.

"In momentul in care statul roman a pornit atacul asupra mea motivul principal al lui Basescu a fost Realitatea. Il deranja teribil Realitatea. Motivul partenerilor strategici era altul si il vom discuta. Am incercat sa protejez acest trust de presa apeland la niste oameni in care la momentul acela aveam incredere. Unul dintre ei a fost domnul Elan Schwartzenberg, care s-a dovedit in final a fi un escroc. Am trecut compania proprietara pe Realitatea printr-un contract de trustee la domnul Elan Schawartzenberg, contract de trustee este familiar termenul pentru telespectatori. Deci domnul Elan nu a detinut niciodata Realitatea, grupul Realitatea. 

Schwartzenberg face noi dezvaluiri! Realitatea TV e sustinuta de Florian Coldea, si mi-a fost furata sub semnatura falsaDupa esecul cu domnul Elan, am incercat acelasi cu om caruia credeam ca imi datoreaza din punct de valoare moral enorm, micul escroc Gusa. Gusa este un fel de pestisor, nu stiu daca stiti ce inseamna parazitul. In ocean se strecoara prin coltii rechinului un fel de pestisori mici care ciugulesc din coltii rechinului resturile. Asta este Gusa. Cu Voiculescu la inceput, cu Adrian Nastase, cu Basescu, cu mine, acum il ciuguleste pe Vizer. Acest escroc a avut in proprietate printr-un contract de trustee grupul Realitatea. Ceea ce ati difuzat dumneavoastra este o galceava intre ei doi escroci: domnul Elan Schwartzenberg- macar ala e un escros simpatic – si domnul Gusa. Niciunul dintre ei nu a detinut trustul Realitatea.Si-au trecut grupul de presa ca si o alta companie PetromService, o companie foarte valoaroasa, pe numele lor cu complicitatea unui jucator sindic, a altori judecatori sindici, a unei doamne de la Registrul Comertului si cu planul direct al SRI prin domnii Coldea si acum sustinuta aceasta operatiune ilegala de catre actualul SRI cu domnul Hellvig si asa mai departe. 

Si domnul Elan Schwartzenberg a fost victima a serviciilor de informatii din Romania. Domnul Gabi Oprea, "Gabi minte mica", prostovanul ala a incercat sa isi faca o retea operativa pacalind si pe altii ca ii trece in randul armatei ca spioni in cadrul serviciului de spionaj al armatei. Lista aia pe care ati vazut-o data pe la televiziuni, cu oameni din societatea civila, din presa si asa mai departe ca ofiteri activi in MApN era reteaua pe care incerca sa o construiasca Gabi Oprea vanzand iluzia apartenentei acestora la serviciul de spionaj al armatei. 

 

Domnul Elan a cazut victima acestui Gabi Oprea. Domnul Gusa si Pacurariu au cazut victime atat a lui Oprea cat si Coldea si Maior. Deci totul a fost o operatiune dirijata de SRI, care la randul sau este dirijat din afara de catre paretnerii strategici, de catre americani, CIA mai exact", a comentat Sorin Ovidiu Vintu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img