joi, 28 martie, 2024

Sosia Oanei Zavoranu s-a lansat in muzica. Iata cum arata femeia

Distribuie:

Publicat:

Se spune că toţi avem o sosie în viaţa asta, pe care o vom întâlni la un moment dat. Oana Zăvoranu ne-a luat-o înainte, „sora geamănă” fiind de pe plaiurile noastre. Bianca Văcaru este din Alba Iulia şi susţine că Zăvo este modelul ei în viaţă. Aceasta a trecut printr-o serie de intervenţii chirurgicale pentru a arâta ca Oana. De curând s-a lansat în lumea muzicii, fiind în prezent pe punctul de a scoate a doua piesă.

Pe lângă fizic, Bianca se aseamănă cu Oana şi pe planul familial. Aceasta a declarat că la fel ca idolul ei, nu a avut parte de toată dragostea din partea mamei.

„Tatăl meu ucis-o pe mama, iar eu am crescut la orfelinat. Am fost crescută cu drag acolo, dar nu am avut alături de mine pe cine mi-aş fi dorit cu adevărat”, susţine tânăra.

Sora lui Zăvo este dorincă să se întâlnească cu idolul ei, considerând că între ele ar fi mai multe lucruri în comun

„Mi se spune că semăn foarte mult cu Oana Zăvoranu. Mie îmi place foarte mult de ea şi dacă ne-am întâlni i-aş cere să facem multe poze şi apoi să ieşim la o cafea. Cred că avem foarte multe lucruri în comun. Vreau să spun însă un lucru: nu mă folosesc de imaginea ei ca să devin celebră”, declară Bianca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img