marți, 23 aprilie, 2024

Sosia Vioricai Dancila era sa moara la nastere! Secretul Irenei Boclinca, castigatoarea „iUmor”

Distribuie:

Publicat:

S-a facut remarcata la emisiunea „iUmor!” de la Antena 1, unde a parodiat-o pe Viorica Dancila si a castigat premiul cel mare, de 20.000 de euro, pe care l-a donat. Insa putini stiu secretul Irenei Boclinca. Actrita a dezvaluit, intr-un interviu recent, ca era sa moara la nastere.

Actrita Irena Boclinca, pe care o stiti din spectacolul „Nepotii lui Tanase” de la Teatrul Constantin Tanase, s-a facut remarcata anul acesta la Antena 1, la emisiunea „iUmor”, unde a parodiat-o pe premierul Viorica Dancila si a castigat premiul cel mare de 20.000 de euro, pe care l-a donat unui concurent in scaunul cu rotile.

Actrita a acordat un interviu revistei ”Taifasuri”, in care a dezvaluit ca era sa moara la nastere si ca are un defect care a impiedicat-o sa practice actoria. „Am sa va spun un mic, mare secret. Eu m-am nascut cu un defect si din aceasta cauza nu am putut o perioada sa fac actorie. Am venit pe lume prin cezariana, cu fata in sus si medicul, cand a facut incizia, mi-a atins nervul de la ochiul stang. In consecinta, nu vad absolut deloc cu el. Prima data am facut Scoala de asistente medicale, pentru ca estetic nu puteam sa fiu pe scena. Dar acum s-a rezolvat problema din punctul asta de vedere. Pregatirea mare pentru viata am facut-o cand am scapat de sub aripa mamei si am plecat la camin. Acolo m-am dat cu capul de pereti si m-am trezit la realitate. Bine, eram aproape de casa si ma duceam in fiecare saptamana, asa ca nu am simtit departarea si greutatea. Dupa ce am absolvit, m-am dus la Chisinau sa lucrez. Doar ca nu-mi placea si veneam mereu acasa plangand. Initial am fost la sectia ORL, unde se faceau si interventii chirugicale, apoi m-am transferat la prescolari, dar tot nu mi-a placut. Simteam ca nu acesta e drumul meu. Asa ca le-am spus parintilor ca vreau sa dau la Teatru, m-am pregatit, am sustinut examen si am intrat la actorie”, a povestit actrita pentru ”Taifasuri”.

A donat premiul de la ”iUmor” unui concurent cu probleme!

Actrita a mai povestit ca ea si restul concurentilor s-au inteles sa doneze premiul de 20.000 de euro, daca il vor castiga, lui Vasi, concurentul aflat in scaunul cu rotile. „Nu am deloc bani, dar nu m-am gandit ce sa fac cu premiul daca voi castiga. Eu sunt sanatoasa si pot sa castig alti bani, insa cel caruia i l-am donat nu poate. Ce-i drept, multi m-au judecat pentru gestul meu. Noi, finalistii, am vorbit atunci ca oricare ar fi castigat, i l-ar fi donat lui Vasi (concurentul in scaunul cu rotile, n.r.). Si el a fost extrem de bun, iar eu nu as fi avut curajul sa spun asemenea lucruri despre mine. Eu chiar m-am gandit ca lumea va empatiza cu el si va castiga. Nu-mi pare rau de gestul facut, in schimb ma gandesc ca Vasi oricum va primi mult mai putin pentru ca banii se vor impozita. Si oricum nu-i vor ajunge pentru ce are nevoie, adica un nou scaun cu rotile care costa vreo 8.000 de euro, plus ca are multe tratamente si proceduri de facut. De asemenea, ii trebuie urgent o masina cu care sa se poata deplasa. Iar eu ii multumesc lui Dumnezeu ca, incet, incet, vin proiectele. Si pot sa merg”, a mai spus actrita pentru sursa citata.    

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img