vineri, 29 martie, 2024

Sotia lui CV Tudor uimeste. Cum a murit, de fapt, istoricul. Rugaminte in lacrimi pentru Becali

Distribuie:

Publicat:

Sotia lui Corneliu Vadim Tudor, Doina, a facut un apel catre cei care ii pot ajuta familia, dupa decesul istoricului. Femeia a dezvaluit cum a murit, de fapt, fostul lider PRM: “A murit sarac, nu a pus niciun ban deoparte. Nu si-a facut planuri pentru ziua urmatoare”.

Apoi, Doina Vadim Tudor i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali. Vaduva ar dori ca patronul Stelei sa-i sprijine cele doua fete sa se angajeze undeva.

“Nu avem nicio sursa de venit. Nu stiam ca se va intampla asa ceva. Nu vorbea in general despre planuri. Niciodata nu-si facea planuri. Nu a lasat niciun testament. Ce testament sa lase? Testamenul lui de suflet este revista Romania Mare. De asta cred ca a si murit. Ca nu se indura sa renunte la salariati, grijile lui de fiecare zi erau angajatii, tipografia de platit..

Fetele sunt la facultate. Rugamintea mea este daca domnul Gigi Becali le poate ajuta pe cele doua fete ale mele sa se angajeze undeva.

O sa fie ingropat peste mama lui. Asta a fost dorinta lui. Cred ca se intalneste cu Barbu, cu Nichita Stanescu, cu Adrian Paunescu, cu atatia prieteni. A divinizat-o pe mama lui si cand a murit ea a murit jumatate din el. El a fost viata si sufletul meu. Nu ma pot obisnui fara el. El era universul nostru. Totul se invartea in jurul lui”, a spus Doina Vadim Tudor la o televiziune.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img