marți, 19 martie, 2024

Sotia lui Florin Piersic a presimtit ca i se apropie SFARSITUL! Ce a facut actrita la CIMITIR chiar inainte sa MOARA

Distribuie:

Publicat:

Tatiana Iekel a murit la 84 de ani, dar, in mod cu totul surprinzator,ea si-a facut locul de veci doar in urma cu putina vreme, semn ca actrita simtea ca zilele ii sunt numerate si boala ii va invada tot organismul.

Prima sotie a lui Florin Piersic a fost o actrita de top, insa niciodata nu i-a placut sa iasa in evidenta! Mereu a stat in umbra si a incercat sa isi puna lucrurile la punct in viata in ritmul ei, chiar si in privinta ultimelor zile! Joia trecuta, Tatiana Iekel a decedat, dupa ce o afectiune abdominala i-a facut viata imposibila in ultimele saptamani! In varsta de 84 de ani, actrita a plecat insa de pe aceasta lume impacata, caci lasase totul in ordine, inclusiv ce tinea de mormantul ei!
Surse din preajma regretatei doamne a teatrului romanesc sustin ca, in ultima vreme, Tatiana Iekel s-a ocupat mai mult ca niciodata de locul de veci pe care il avea intr-un cimitir din afara Bucurestiului.

“Tatiana parca presimtea ca o sa moara, de aceea, a dat comanda, recent, de o piatra funerara asa cum ii placea ei, simpla, doar cu datele personale si fara poza, cum se obisnuieste in general. A gravat numele si atat! Data mortii a fost lasata sa fie trecuta pentru ziua in care va muri! In rest, nimic, doar un gri imens”, au dezvaluit apropiatii actritei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img