vineri, 19 aprilie, 2024

Sotia lui Horia Ghibutiu i-a dat ideea sa scrie o carte! Jurnalistul si-a compus textele in timp ce Carmen dormea!

Distribuie:

Publicat:

S-a aflat ca sotia lui Horia Ghibutiu i-a dat ideea sa scrie o carte.

E clar ca sotia lui Horia Ghibutiu i-a dat ideea sa scrie o carte. Partenera cunoscutului jurnalist a decedat. “Draga noastra Carmen Ghibutiu va fi inmormantata joi, 22 august, ora 11.00, la Cimitirul Izvorul Nou din Bucuresti. Omagiile pot fi depuse maine dupa-amiaza, la biserica din cimitir. O vom iubi mereu", a scris Horia Ghibutiu pe pagina sa. Horia Ghibutiu este un jurnalist cu peste 20 de ani de experienta in mass-media din Romania. In prezent este producatorul emisiunii "Morning Glory", pe care o realizeaza Razvan Exarhu.

Sotia lui Horia Ghibutiu i-a dat ideea sa scrie o carte. Postarile erau dedicate lui Carmen

In septembrie 2018, Ghibutiu a publicat cartea  #InTimpCeTuDormeai". "Postarile lui Horia Ghibutiu, scrise in drum spre serviciu dimineata si dedicate sotiei sale,  au fost primite cu entuziasm de catre cititori si au devenit in scurt timp foarte asteptate de acestia. Atunci Horia Ghibutiu si-a dat seama ca acest proiect are toate sansele de a deveni o carte. Autorul recunoaste ca, din momentul in care i-a incoltit in minte aceasta idee, a fost mai degraba preocupat de continutul mesajelor publicate, decat de lungimea acestora”, a scris Adevarul.

Sotia lui Horia Ghibutiu i-a dat ideea sa scrie o carte: "Ce fac eu, iar altii mai putin spre deloc?" 

Nu mai e un secret ca sotia lui Horia Ghibutiu i-a dat ideea sa scrie o carte. “Ma aflam intr-o stare de aporie, cand indragita sotie a venit cu aceasta idee: ce fac eu, iar altii mai putin spre deloc? Ma trezesc foarte devreme, ca sa ajung la birou. De ce n-as scrie in fiecare dimineata a unei zile lucratoare, mai ales ca postarea ar intra cu prioritate in newsfeed-ul oamenilor? Asa am si facut, cu mentiunea ca n-am renuntat atat de usor la singurele 20 de minute la dispozitia mea, respectiv cat face trenul galben fara cai intre Muncii si Petrache Poenaru. M-am perpelit pana dimineata, cand am scos telefonul si am deschis aplicatia „Notes”, unde am scris, chinuindu-ma chior de somn sa pun diacritice, vreme de patru luni”, a declarat Ghibutiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img